młoda1994
Fanka BB :)
Ok to daj znać jak temperatura no i jak będziesz testować to daj znać czy dwie kreski są na teścieNie dziękujęnajwcześniej pewnie w niedzielę zatestuje. Jeszcze zobaczę jak tempka rano wyjdzie [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok to daj znać jak temperatura no i jak będziesz testować to daj znać czy dwie kreski są na teścieNie dziękujęnajwcześniej pewnie w niedzielę zatestuje. Jeszcze zobaczę jak tempka rano wyjdzie [emoji6]
No no czekamy na wieściDziękuję Wam Kochane z całego serca za słowa otuchy [emoji173] strasznie się boję że małpa zawita
Pod woda, lekko nozem oskrobalam z tego miąższu co zostal, zawinelam lekko w recznik paooeroey. Zwilzylam woda zamknęłam w woreczku i polozylam na grzejniku. Co kilka dbi zraszalam woda aby bie bylo sucho. I tsk az do momentu wypuszczenia korzeni i lodyszki.A co robiłaś z pestką po zjedzeniu mango? Mam akurat dwa owoce mango i może też spróbuję coś z pestkami zrobić.![]()
Warto zrobić jeszcze prolaktyne progesteron estrogen LH FSH
Co to za test? [emoji16]A ja dla śmiechu zrobiłam test z pasta do zębów xd według niego jestem w ciąży hahahha zobaczymy co się okaże![]()
Oby kolejny cykl okazał się tym szczęśliwym!Temperatura bardzo spadła. Czekam na @ [emoji6]
No właśnie @ też się zaczyna pojawiać [emoji6] tym razem nam się uda [emoji4][emoji4]Oby kolejny cykl okazał się tym szczęśliwym!Chociaż na drugie widziałam pełno wykresów ze spadającą tempką a mimo to okazały się szczęśliwe, póki nie ma @ jest nadzieja.
![]()