Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeeest!Dziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?
Zobacz załącznik 843127
Test robiony przed chwilą.. nie z porannego moczu
to by wiele wyjaśniałoMoja gin mówi, ze przy takich cyklach ciaze liczy sie tak: Dzień owu minus 14dni i od tego "wzorcowego" dnia @ liczymy tygodnie, wiec to raczej 4 tydzien i kreska jak najbardziej ma prawo być slaba![]()
@piorunem robiłam test firmy AMIL pisało że czułość 10 także wydaje mi się że jak coś to powinno już coś wyjść. .....
chyba że znowu mój cykl się rozregulowal kiedyś @ opoznila się 9 dni ale wtedy ciężko pracowałam i miałam rozregulowany cykl ale od 3 cykli jest w porządku, no nic mi nie pozostaje jak czekać nadal na rozwój sytuacji
No niestety mało jest lekarzy, chcących zrobić jakąś głębszą analizę wyników. Ale dobrze, że działania są podjeteHej. Wróciłam z Poznania od doktorki i musiałam dokończyć prace, wiec dopiero tearaz pisze. A więc najważniejsze, to jest pęcherzyk 18,5 mm, zapisała Ovitrelle i już zapodałam. A co do tsh to była bardzo zdziwiona, że zwiększyli mi dawkę w szpitalu. Kazała odstawić na 3 dni i brać tylko 50-tkę + selen. Za 4 tygodnie mam sprawdzić.
Ale trochę zniesmaczona jestem jej podejściem co do tych moich wyników. Nawet nie przejrzała tych wcześniejszych bardziej wnikliwie a powinna, skoro całą teczkę jej zawiozłam to w jakimś celu. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy brać tabletkę na tarczyce przed badaniem czy nie. Endometrium jak zapytałam, to tylko rzekła, że odpowiednie. W piątek znowu Poznań (zbankrutuje
) i kontrola czy pękł bąbelek
Dobranoc...