młoda1994
Fanka BB :)
Ja na szczęście nie. Mi nawet miesiączka nie dokucza chyba że jest upalne lato ale to wtedy pod prysznicem jestem 4 razy dziennie jak nie więcej.Zazdroszczę takich miesiączek. Ja co miesiąc się wykrwawiam i skrecam z bólu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja na szczęście nie. Mi nawet miesiączka nie dokucza chyba że jest upalne lato ale to wtedy pod prysznicem jestem 4 razy dziennie jak nie więcej.Zazdroszczę takich miesiączek. Ja co miesiąc się wykrwawiam i skrecam z bólu.
Dziewczyny tak pod te Święta życzę wszystkim spełnienia marzeń i zdrowia [emoji173] reszta się zorganizuje [emoji6] ja teściowej podkradlam na dziś jednego psa do strzyżenia Tak więc się nie nudzimy [emoji23]@ rozkrecila się na maksa i czekam aż gin mi odpisze kiedy się widzimy
LH i FSH w 1-3 dniu cyklu a progesteron w 21 [emoji4]
No to może dopadla mnie tylko suchość i nic z tego sie nie rozwinie. Mam nadzieję. Dziękuję za odpowiedźHej dziewczynypodczytuję was co jakiś czas i kibicuję z całej siły, bo jeszcze niedawno i ja byłam staraczką. Mam nadzieję, że wszystkie w końcu spełnimy marzenia
Nie wiem jak u innych, u mnie żółte upławy są ok (odebrałam wynik posiewu i nic na infekcje nie wskazuje). Też się martwiłam na początku, ale bez swędzenia czy zapachu są ponoć normalne. Przed ciążą miałam dość często grzybicę, teraz póki co spokój![]()