młoda1994
Fanka BB :)
Ja na szczęście nie. Mi nawet miesiączka nie dokucza chyba że jest upalne lato ale to wtedy pod prysznicem jestem 4 razy dziennie jak nie więcej.Zazdroszczę takich miesiączek. Ja co miesiąc się wykrwawiam i skrecam z bólu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na szczęście nie. Mi nawet miesiączka nie dokucza chyba że jest upalne lato ale to wtedy pod prysznicem jestem 4 razy dziennie jak nie więcej.Zazdroszczę takich miesiączek. Ja co miesiąc się wykrwawiam i skrecam z bólu.
Dziewczyny tak pod te Święta życzę wszystkim spełnienia marzeń i zdrowia [emoji173] reszta się zorganizuje [emoji6] ja teściowej podkradlam na dziś jednego psa do strzyżenia Tak więc się nie nudzimy [emoji23]@ rozkrecila się na maksa i czekam aż gin mi odpisze kiedy się widzimy
LH i FSH w 1-3 dniu cyklu a progesteron w 21 [emoji4]
No to może dopadla mnie tylko suchość i nic z tego sie nie rozwinie. Mam nadzieję. Dziękuję za odpowiedźHej dziewczynypodczytuję was co jakiś czas i kibicuję z całej siły, bo jeszcze niedawno i ja byłam staraczką. Mam nadzieję, że wszystkie w końcu spełnimy marzenia
Nie wiem jak u innych, u mnie żółte upławy są ok (odebrałam wynik posiewu i nic na infekcje nie wskazuje). Też się martwiłam na początku, ale bez swędzenia czy zapachu są ponoć normalne. Przed ciążą miałam dość często grzybicę, teraz póki co spokój![]()