reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trochę się podłamałam po ostatniej @. Nie najlepiej się czuję sama ze sobą, krótko się starałam bo ledwie 5 cykli. Tych dwóch początkowych nie liczę, bo nie wiem na ile były regularne stosunki, gdybym liczyła byłoby 7 cykli. Problem leży w mojej wadze, ginekolog zleciła mi jakies pierdy i w sumie kazała schudnąć, badałam tylko dwa hormony LH i FSH czy coś, w początkowej fazie cyklu. Rzekomo są ok. Podobno mam owulację i mam czekać jeszcze pół roku nim będzie myślała dalej co ze mną zrobić, a przez te pół roku schudnąć. Nie jest mi łatwo. Waga.lata w górę i w dół nawet teraz na diecie. Psychicznie nie dawałam rady znosić niepowodzeń, ile łez wylałam od początku tego cyklu to moje. Gdybym się starała byłby 6 z kolei, ale stwierdziłam że najpierw ogarnę siebie i swoje nalane, obrzydliwe cielsko a potem będę się starać. Miałam też spiecie z mężem odnośnie wagi i starań więc wolę zawiesić niż wprowadzać nerwową atmosferę w nasz związek.
Wszystkim się łatwo mówi żeby schudnąć ale to nie jest takie łatwe. A czemu tylko te 2 badania ci zrobił?

reklama
Ogólnie to jest czas bardzo niekorzystny dla alergików szczególnie, że przybył też pył z sahary. Mój nie miał alergii, a w wieku 26 mu wyszło, że ma na trawę, kurz oraz sierść kota (mamy dwa). :D
No u mojego ten dziwny zapach z nosa podczas kichania jest od ostatniego przeziębienia - jakieś pół roku temu przebył.

reklama
@Migdalove wg mnie to mogą być zatoki. Przy zapaleniu zatok pojawiają się ropne wydzieliny, to może być przyczyną. Ja od ostatniego przeziębienia, o którym Wam pisałam ciągle mam zawalone zatoki. Wczoraj kupiłam irigasin, zobaczę czy pomoże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry