Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może umów się do niego na wizytę lub skonsultuj to z innym ginekologiem.Mam takie uczucie jakbym miała mocno nasączonego tampona i miałby mi zaraz wyjść, nigdy tak nie miałam, a mój lekarz nie odbiera telefonów
![]()
Jutro po pracy będę się dosłownie wpraszać między pacjentki. Już taki mam mętlik w głowie, jak nigdy. A jutro pewnie będzie rozczarowanie, jak zawszeMoże umów się do niego na wizytę lub skonsultuj to z innym ginekologiem.
Jeszcze mam drugą część i też powychodziły. Czytałam że jak im zimno to nie będą rosłyU mnie melony prawie wszystkie wyszły a arbuz żaden.![]()
![]()
To spróbuj się nie nastawiac aż tak. Wiem że łatwo mi się mówi tym bardziej że ja też się co raz bardziej nastawiam. Tule Cię mocno i daj znać jutro co tam się u Ciebie swieci[emoji847][emoji847]Jutro po pracy będę się dosłownie wpraszać między pacjentki. Już taki mam mętlik w głowie, jak nigdy. A jutro pewnie będzie rozczarowanie, jak zawsze![]()
Kurcze ale u mnie ciepło, przy oknie stoją to mają cieplutko... Do ziemi w ogrodzie w tamtym roku od razu były siane i wyszły. Załamię się.Jeszcze mam drugą część i też powychodziły. Czytałam że jak im zimno to nie będą rosły
Chciałabym się nie nastawiać, ale o dziwo nawet mój mąż się nastawiaTo spróbuj się nie nastawiac aż tak. Wiem że łatwo mi się mówi tym bardziej że ja też się co raz bardziej nastawiam. Tule Cię mocno i daj znać jutro co tam się u Ciebie swieci[emoji847][emoji847]