MalaMi24
Fanka BB :)
Ja też już więcej nie zrobię grzywki, ostatnia miałam z 5 lat temu [emoji4]Ja grzywki nie lubię, kiedyś miałam. I mimo, że mam na prawdę spore czoło to nie będę miała grzywki za nic.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też już więcej nie zrobię grzywki, ostatnia miałam z 5 lat temu [emoji4]Ja grzywki nie lubię, kiedyś miałam. I mimo, że mam na prawdę spore czoło to nie będę miała grzywki za nic.![]()
Jeżeli możesz to wstaw fotoDziewczynki u mnie dziwna sprawa jestem dziś 9dpo w 26dc.. Wczoraj postanowiłam zrobić test niby zauważyłam jakiś cień cienia ale nie wiem czy różowy czy szary więc rano postanowiłam powtórzyć test.. I dziwna rzecz.. Pojawiła się 2ga kreska ale za parę sekund po prostu zniknęła.. Nie mam pojęcia co to znaczy... Pierwszy raz tak miałam.
Jeżeli możesz to wstaw foto
Powtórz test z innej firmy.Dziewczynki u mnie dziwna sprawa jestem dziś 9dpo w 26dc.. Wczoraj postanowiłam zrobić test niby zauważyłam jakiś cień cienia ale nie wiem czy różowy czy szary więc rano postanowiłam powtórzyć test.. I dziwna rzecz.. Pojawiła się 2ga kreska ale za parę sekund po prostu zniknęła.. Nie mam pojęcia co to znaczy... Pierwszy raz tak miałam.