AsiekAsiek.90
Zaangażowana w BB
Jakie testy jaka firma?Ale teraz znów będę zamawiać te same testy ciążowe co poprzednim razem [emoji23][emoji12][emoji85] bo pozytyw wyszedł przy becie tego samego dnia 9.27 [emoji85][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakie testy jaka firma?Ale teraz znów będę zamawiać te same testy ciążowe co poprzednim razem [emoji23][emoji12][emoji85] bo pozytyw wyszedł przy becie tego samego dnia 9.27 [emoji85][emoji23]
To jezeli 1 dzień @mialam 5.05 a owu niby miala byc 19.05 dodam, ze od 09.05 dosc czesto z moim M sie staraliśmy a od 14.05 to juz codziennie, mozliwe by cos sie wcześniej wydarzyło?Ja miałam owu w 11 dc. W 21dc test pozytywny![]()
Jakie testy jaka firma?
To jezeli 1 dzień @mialam 5.05 a owu niby miala byc 19.05 dodam, ze od 09.05 dosc czesto z moim M sie staraliśmy a od 14.05 to juz codziennie, mozliwe by cos sie wcześniej wydarzyło?
Kochana tego to ja Ci już nie powiem [emoji2368]
Ja miałam test owu pozytywny no i ja owulacje zawsze czuje [emoji2368]
Poczekam do końca miesiaca i zrobię testKochana tego to ja Ci już nie powiem [emoji2368]
Ja miałam test owu pozytywny no i ja owulacje zawsze czuje [emoji2368]
Poczekam do końca miesiaca i zrobię test) chyba ze nie wytrzymam i zrobie to wcześniej odrazu dam znać [emoji4]
Ja owu też miałam 18/19 dc, test zrobiłam 29 dc (środa po południu) i wyszedl bladzioszek [emoji846]. Następnego dnia, z porannego siku kreska już była wyraźniejsza. Teoretyczna @ miała przyjść w sobotę/niedzielę czyli na 3/4 dni przed nią test już wyszedł [emoji3]Poczekam do końca miesiaca i zrobię test) chyba ze nie wytrzymam i zrobie to wcześniej odrazu dam znać [emoji4]
Na pewnodziekuje kochana.
Wam wszystkim tez zycze upragnionych 2kreseczek,
Ja znając mnie nie wytrzymam i za tydz polece po test ;p a noz cos pokaze , tutaj w UK sa takie fajne czule testy elektroniczne clearblue moze z nim spróbujechyba ze polecacie cos innego?
Potestuje[emoji16]Ja owu też miałam 18/19 dc, test zrobiłam 29 dc (środa po południu) i wyszedl bladzioszek [emoji846]. Następnego dnia, z porannego siku kreska już była wyraźniejsza. Teoretyczna @ miała przyjść w sobotę/niedzielę czyli na 3/4 dni przed nią test już wyszedł [emoji3]