reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To Ty masz to samo co ja. Tylko u mnie zganiaja nie zachodzenia w ciążę przez moja wagę.

Życzę Ci abyś znalazła w końcu lekarza który się porządnie Tobą zajmie.

Ja jadę 18 czerwca do Polaka gin i mam nadzieję że on się mną porządnie zajmie.

Mojego m już umówiłam na wizytę do urologa 4 czerwca ma badanie krwi 20 czerwca rozmowę i pewnie otrzyma skierowanie na badanie nasienia.
Dziękuję kochana i tego również Tobie życzę :)

reklama
Hej kochane!!! My termin na jutro!!! Modlę się żeby się coś zaczelo w 38 tyg mała bardzo nisko rozwarcie na 0,5 cm. Jutro już 40 tydzień cisza... Co jakiś czas chwytają skurcze ale zazwyczaj z 5 ich jest i zanikają... Czekam aż córka zaśnie i idę po schodach pochodzić... Sex na mnie nie działa Ju bym chciała być po!!!

Kochana i jak tam ? Coś ruszyło ?

Hej, dzisiaj już 10dpo, tempka poszła do góry ale też może być lekko fałszywa bo noc była niespokojne i nie przespana tak jak powinna być. Jeszcze 4 dni i okaże się, czy będę testować czy jednak przyjdzie @.
Screenshot_2019-05-29-08-10-34-463_pl.ovufriend.app.png

reklama
Do góry