reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@piorunem my na nasz cywilny ledwo zdążyliśmy. Wyjechaliśmy na ostatnią chwilę bo oczywiście było duże zamieszanie przed a w połowie drogi do urzędu mój świadek czyli mój brat przypomniał sobie że zapomniał dowodu:szok: także ten... Ale zdazylismy:p ślub był w sierpniu upał okropny z 34 stopnie jak nie lepiej. Śmiałam się do męża że takie piekło jak jest dziś na dworze będzie miał że mną przez całe życie :-D:-D:-D

@piorunem my na nasz cywilny ledwo zdążyliśmy. Wyjechaliśmy na ostatnią chwilę bo oczywiście było duże zamieszanie przed a w połowie drogi do urzędu mój świadek czyli mój brat przypomniał sobie że zapomniał dowodu:szok: także ten... Ale zdazylismy:p ślub był w sierpniu upał okropny z 34 stopnie jak nie lepiej. Śmiałam się do męża że takie piekło jak jest dziś na dworze będzie miał że mną przez całe życie :-D:-D:-D
Ja i moj maz na slub cywilny tez zapomnielismy dowodu osobistego.swiadek pojechal po dowody a wszyscy goscie czekali 30 minuta dodam ze rzadko o czyms zapominam i rzadko spózniam sie.takie momenty pamieta sie cale zycie.

Ja i moj maz na slub cywilny tez zapomnielismy dowodu osobistego.swiadek pojechal po dowody a wszyscy goscie czekali 30 minuta dodam ze rzadko o czyms zapominam i rzadko spózniam sie.takie momenty pamieta sie cale zycie.

Nasz świadek też zapomniał dowodu i dodatkowo jak on pojechał po dowód to świadkowa podpisała się w miejscu dla księdza ;p i proboszcz leciał na plebanię przedrukować papiery, ale w sumie mieliśmy może z 5 minut opóźnienia ;p

Witajcie kochane. Czy ktoras ze stosujacych clo miala na niego uczulenie? Dostalam wysypki wczoraj wieczorem, za uszami, policzki, ogolnie pol twarzy. Dzisiaj sie poglebia. Biore clo od srody. Bylam w szpitalu, lekarz jak mnie zobaczyl to od razu mial podejrzenie rozyczki. Dostalam 2 zastrzyki przeciwhistaminowe w razie gdyby byla alergia. A jesli nie przejdzie to znaczy ze rozyczka [emoji24]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry