Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
także ten... Ale zdazylismy

Zlozyc i tak musze zeby dotacje dostac ;-) bedziemy probowac. Moze sie uda.Do państwowego warto spróbować jest szansa żeby się dostać, ponieważ dużo osób rezygnuje w trakcie ze względu na częste choroby czy też rodzice nie potrafia wytrzymać adaptacji dziecka![]()
Ja i moj maz na slub cywilny tez zapomnielismy dowodu osobistego.swiadek pojechal po dowody a wszyscy goscie czekali 30 minuta dodam ze rzadko o czyms zapominam i rzadko spózniam sie.takie momenty pamieta sie cale zycie.@piorunem my na nasz cywilny ledwo zdążyliśmy. Wyjechaliśmy na ostatnią chwilę bo oczywiście było duże zamieszanie przed a w połowie drogi do urzędu mój świadek czyli mój brat przypomniał sobie że zapomniał dowodutakże ten... Ale zdazylismy
ślub był w sierpniu upał okropny z 34 stopnie jak nie lepiej. Śmiałam się do męża że takie piekło jak jest dziś na dworze będzie miał że mną przez całe życie
![]()
Ja
A w jakiej dawce przyjmujesz dziennie?
Ja i moj maz na slub cywilny tez zapomnielismy dowodu osobistego.swiadek pojechal po dowody a wszyscy goscie czekali 30 minuta dodam ze rzadko o czyms zapominam i rzadko spózniam sie.takie momenty pamieta sie cale zycie.
Ja też z Torunia@Sliim koleżanka z Torunia ja również. Pozdrawiam.