Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak ale jeśli nawet by było za wcześnie na betę to test nie wyjdzie. Bo hormon ciążowy najpierw jest w krwi A później przefiltrowany przez nerki trafia do moczu. A u Ciebie w krwi nie ma tego hormony bo wynik wyszedł 1.2 A jest to nie możliwe żeby hormon trafił najpierw do moczu A później do krwi. Po prostu nie możliwe.30dc jutro mam dostać okres
A to jest jakaś różnica z jakiej firmy się test robi?A jakiej firmy test robilas?
No nic pozostało czekać@Morphi:kochana czytałam teraz że test pozytywny może być też przy torbielach. Może zarejestruj się do gin. Na Internecie też pisze że testy pokazują pozytyw A beta mimo ciąży jest ujemna że są też takie przypadki. Osobiście w to nie wierzę ale może Ty jesteś właśnie takim "przypadkiem"ze testy wychodzą pokazują kreskę testową bo jesteś w ciąży A beta wychodzi ujemna bo np zostało badanie źle wykonane. Może jak nie będziesz miała okresu nadal do poniedziałku to podejdź jeszcze raz wykonac betę w miarę możliwości do innego labo i zobaczysz jaki wyjdzie wynik z innego labo. Nie wiem co mam ci poradzic.
A to jest jakaś różnica z jakiej firmy się test robi?