L
Lad
Gość
Z góry uprzedzam, że ledwo cokolwiek widać bo mój telefon nie jest łaskawy pod kątem aparatu.
A i pojawił się później zaciek, więc kreska nie jest sfałszowana przez zaciek. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widać widać jak sobie przybliżęZ góry uprzedzam, że ledwo cokolwiek widać bo mój telefon nie jest łaskawy pod kątem aparatu.A i pojawił się później zaciek, więc kreska nie jest sfałszowana przez zaciek.
Zobacz załącznik 991563
Nie, jak test jest "opakowany" wtedy widać idealny odstęp do plastiku taki sam jak od tej kontrolnej do plastiku.Widać widać jak sobie przybliżętylko czy nie za blisko jest ta kreska testowej???
Widać. U mnie pierwsza była taka, też ledwo widoczna.Tu w plastiku.Szkoda, że mój telefon robi słabe zdjęcia, bo serio dziewczyny zdjęcie nie odzwierciedla tego co ja widzę.
Zobacz załącznik 991564
No rzeczywiście ledwo widoczna.Widać. U mnie pierwsza była taka, też ledwo widoczna. Zobacz załącznik 991565
Trzymam mocno mocno [emoji8] cierpliwość w końcu musi być wynagrodzona [emoji3526] A w zasadzie pochwalę się Wam i powiem, że trzymam mocno razem z Łucją[emoji16]dziś lekarz potwierdzil płeć [emoji2]
Tu w plastiku.Szkoda, że mój telefon robi słabe zdjęcia, bo serio dziewczyny zdjęcie nie odzwierciedla tego co ja widzę.
Zobacz załącznik 991564