reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny, przypomnę się nieco, bo pisałam na wątku, zaszłam coś koło 8 cs i mam już 4 miesięczna córkę, powoli szykuje się do starań o 2, ruszamy koło listopada/grudnia, a że bez progesteronu nie mogłam na początku zajść, potem straciłam w 7tc ciążę, to mysle, że lekko nie będzie, zamówiłam sobie testy owu z domowego laboratorium, żeby zobaczyć jak działa organizm po ciąży, korzystała któraś? Ktoś polecał testy z ClearBlue i pewnie je kupię ale dopiero na prawdziwe starania. Musze zajść do marca, bo inaczej powrót do pracy, myślę tez o monitoringu, ale to tylko jeśli będą problemy z owu, bo z małą ciężko mi się tłuc po lekarzach.
@KatiNails już się starasz? Dobrze pamiętam, że miałaś zacząć w sierpniu? Ktoś ze starej ekipy został czy wszystkie dziewczyny zaciążyły? Mam nadzieję że poznam też nowe staraczki ;) razem raźniej!
Ja tez jeszcze na polu walki... :)

reklama
A czy ktoś może mi powiedzieć co znaczy ta pusta kropka przy wykresie temp? Wszystkie są pełne a ta jedna pusta
Tak jak już kiedyś Ci pisałam - wszystko jest w bazie wiedzy w pytaniach i odpowiedziach na ovufriend. W aplikacji również jest ta zakładka. Tak znajdziesz odpowiedzi niemalże na wszystkie pytania odnośnie wykresów, pomiarów itp. :)
Screenshot_2019-07-31-07-17-17-730_pl.ovufriend.app.png

Tak jak już kiedyś Ci pisałam - wszystko jest w bazie wiedzy w pytaniach i odpowiedziach na ovufriend. W aplikacji również jest ta zakładka. Tak znajdziesz odpowiedzi niemalże na wszystkie pytania odnośnie wykresów, pomiarów itp. :)
Zobacz załącznik 1004457
Ale ja zawsze mierzę o.tej samej godzinie. Tak mam budzik ustawiony i nie zdarza mi się mierzyć wcześniej ani później. Dlatego się pytam bo myślałam że to może być też inny powód.

Ja tez jeszcze na polu walki... :)
nie zaznaczę, że lubię to bo bardzo tego nie lubię, kurcze, myślałam, że skoro raz zaszłas, nawet jeśli się nie udało, to następna (już szczęśliwa) ciążab to tylko kwestia czasu :frown: robicie coś w kwestii pogłębienia diagnostyki? Coś musi Wam przeszkadzać, może trzeba to tylko znaleźć, wyleczyć i będzie bobo?

Ale ja zawsze mierzę o.tej samej godzinie. Tak mam budzik ustawiony i nie zdarza mi się mierzyć wcześniej ani później. Dlatego się pytam bo myślałam że to może być też inny powód.
A zerknij czy masz na wykresie wszędzie tą samą godzinę wpisaną. :) Może niechcący zaznaczyłaś 'ignoruj temperaturę'. :)

reklama
Do góry