TSH ładnie spadło, ale czemu anty-TPO takie wysokie? Hashimoto?Robiłam dziś badania tarczycowe bo jutro wizyta u endokrynologa i już mam serdecznie dość [emoji20]Zobacz załącznik 1006920
Przedtem też robiłaś anty TPO?
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TSH ładnie spadło, ale czemu anty-TPO takie wysokie? Hashimoto?Robiłam dziś badania tarczycowe bo jutro wizyta u endokrynologa i już mam serdecznie dość [emoji20]Zobacz załącznik 1006920
TSH ładnie spadło, ale czemu anty-TPO takie wysokie? Hashimoto?
Przedtem też robiłaś anty TPO?
Nie robiłam, właśnie pierwszy raz i boję się że to hashimoto [emoji17]
Jak na Hashimoto to trochę mało masz przekroczone te przeciwciała, zwłaszcza, że anty-TG w normie. Moje anty-TPO i anty-TG przekraczają normę kilkaset razy. Najlepiej byłoby zrobić USG tarczycy i zobaczyć czy jest stan zapalny.
Jutro idę do lekarza to zobaczę co mi powie. Boję się że to to hashimoto
Może dzisiaj owu i to jest właśnie plamienie owulacyjne?a ja mam 11 dc i ok 3 dni do owu i widze male plamienie, moze ja mam za maly progesteron? mozna go jakos podwyzszyc?
Nie bój się - jeśli to Hashimoto, to i tak już z tym nic nie zrobisz, a życie jest łatwiejsze jak wiesz. Mnie było strasznie ciężko ze sobą przed diagnozą - depresje, nerwice, płacz. Teraz jest mi o wiele lepiej, biorę euthyrox, żyję normalnie. A jak coś mi nie tak idzie w życiu to zawsze jest na co zrzucić![]()
Ja mam Hashimoto. Biorę leki w ciążę zaszłam jak tylko się unormowało. Z perspektywy czasu myślę że Hashimoto przy psychice to najmniejszy problem. Przy nakręcaniu się że koniecznie trzeba zajść w ciążę możemy się nieźle przyblokowaćJutro idę do lekarza to zobaczę co mi powie. Boję się że to to hashimoto
Taka blokada najgorsza i ciężko się jej pozbyć.Ja mam Hashimoto. Biorę leki w ciążę zaszłam jak tylko się unormowało. Z perspektywy czasu myślę że Hashimoto przy psychice to najmniejszy problem. Przy nakręcaniu się że koniecznie trzeba zajść w ciążę możemy się nieźle przyblokować