Dżasta1111
Fanka BB :)
A miałaś już monitoring? Była owu? U mnie owu przypadła właśnie w 18-19 dc (to był weekend dlatego nie wiem, który dzień konkretnie). W piątek pecherzyk jeszcze był, a w poniedziałek było już po [emoji3526]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A miałaś już monitoring? Była owu? U mnie owu przypadła właśnie w 18-19 dc (to był weekend dlatego nie wiem, który dzień konkretnie). W piątek pecherzyk jeszcze był, a w poniedziałek było już po [emoji3526]
Miałam 2 cykle monitoring (pęcherzyki nie rosną), ale w tym cyklu po raz pierwszy miałam zacząć brać clo, ale w tym czasie co miałam przyjść miałam urlop i wyjazd za granicę dlatego nie byłam na monitoringuA miałaś już monitoring? Była owu? U mnie owu przypadła właśnie w 18-19 dc (to był weekend dlatego nie wiem, który dzień konkretnie). W piątek pecherzyk jeszcze był, a w poniedziałek było już po [emoji3526]
Ooo ja nie wiedziałam o tymTe suplementy przeważnie tak działają bo zawierają jod, jod dobrze wpływa na tarczycę a jak tarczyca dobrze pracuje to i włosy ładniejsze. Też to przerabiałam z vitapilem.
Włosy mi się poprawiły ale dlatego że już wtedy miałam niedoczynność (jeszcze nie wiedziałam o niej), później od endokrynologa dostałam jod i euthyrox
U mnie było to samo na początku, nie było jeszcze nic widać na usg, tylko pogrubione endometrium, gin wysłała mnie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej - było za wcześnie bo 4 tydzień. Jak sie okazało po 2 dniach pojawił sie pęcherzyk. Nie martw się na zapas, ciąża się rozwija z dnia na dzień, beta jeszcze za niska by było cokolwiek widaćSzukam pomocy i porady bo już mi słabo. Wróciłam od ginekologa, który stwierdził ciążę pozamaciczną. Bo moja macica niewyglada na ciążową. Ale beta przyrosła mi w 48h z 54do 200. Czy przy takiej becie macica wygląda ciazowo czy nie? Może za wcześnie poszłam. Lekarz znalazł torbiel czynnościowa na jajniku. Piersi mnie trochę przestały boleć ale mocno boli czy ciągnie podbrzusze..
A czy tobie beta też na początku dobrze przyrastają?
Teraz? Ale jak to?Żeby podsumować moja 4dniowa historie: na fotelu okazało się że pęcherzyk jest ale malutki i zaczyna się poronienie.
Czyli czekasz na rozwój sytuacji [emoji16] a miałaś jakieś objawy owu?Miałam 2 cykle monitoring (pęcherzyki nie rosną), ale w tym cyklu po raz pierwszy miałam zacząć brać clo, ale w tym czasie co miałam przyjść miałam urlop i wyjazd za granicę dlatego nie byłam na monitoringu![]()