Dziewczyny macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można tanio nabyć Fertilman?
Sprawdź w słonecznej jeżeli masz w okolicy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można tanio nabyć Fertilman?
GeminiDziewczyny macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można tanio nabyć Fertilman?
Sprawdź w słonecznej jeżeli masz w okolicy

. Moze jakąś wielka fanka nie jestem, ale zawsze to miło będzie porobić coś innego niż rutyna dnia codziennego i przy okazji odciągnąć myśli chociaż na trochę od starań Baw się dobrzeHah ale mi się trafilo, kuzynka wygrala w konkursie u Margaret wejściówkę wraz z osobą towarzyszącą za free na jej jutrzejszy koncert we Wrocku. Także kobitki, idę się jutro po pracy wychillować w końcu. Moze jakąś wielka fanka nie jestem, ale zawsze to miło będzie porobić coś innego niż rutyna dnia codziennego i przy okazji odciągnąć myśli chociaż na trochę od starań
![]()
![]()
Baw się dobrze![]()
Ile dni po owu?Teraz w czwartek ide na ponowne badanie progesteronu i teraz patrzę a to bedzie 26 dc. (Cykl przeważnie 31 dniowe), to nie za późno na takie badanie ?
8 dni po owu.Ile dni po owu?
Wtedy będzie czyli w czwartek? Większość zaleca 7dni po owulacji bo wtedy jest największe stężenie progesteronu, ale tak czy siak możesz robić.8 dni po owu.