Dziewczyny macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można tanio nabyć Fertilman?
Sprawdź w słonecznej jeżeli masz w okolicy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można tanio nabyć Fertilman?
GeminiDziewczyny macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można tanio nabyć Fertilman?
Sprawdź w słonecznej jeżeli masz w okolicy

. Moze jakąś wielka fanka nie jestem, ale zawsze to miło będzie porobić coś innego niż rutyna dnia codziennego i przy okazji odciągnąć myśli chociaż na trochę od starań Baw się dobrzeHah ale mi się trafilo, kuzynka wygrala w konkursie u Margaret wejściówkę wraz z osobą towarzyszącą za free na jej jutrzejszy koncert we Wrocku. Także kobitki, idę się jutro po pracy wychillować w końcu. Moze jakąś wielka fanka nie jestem, ale zawsze to miło będzie porobić coś innego niż rutyna dnia codziennego i przy okazji odciągnąć myśli chociaż na trochę od starań
![]()
![]()
Baw się dobrze![]()
Ile dni po owu?Teraz w czwartek ide na ponowne badanie progesteronu i teraz patrzę a to bedzie 26 dc. (Cykl przeważnie 31 dniowe), to nie za późno na takie badanie ?
8 dni po owu.Ile dni po owu?
Wtedy będzie czyli w czwartek? Większość zaleca 7dni po owulacji bo wtedy jest największe stężenie progesteronu, ale tak czy siak możesz robić.8 dni po owu.