Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zamiast wspierać sie to dołuja człowieka bardziej.No durne te chłopy. Mój też dziś przebił sam siebie i strasznie mnie wkurza ostatnio (może to objaw)
nie, bez problemu w sumie poszedł na badanie, jakoś zaraz w następnym miesiącu zaskoczyło. Za to z łykaniem witamin to straaasny problem, kupiłam mu fertilman plus duże opakowanie i jeszcze leżą te tabletki a prawie rok się staraliśmy.Chłopy to są durnie....czy u was był problem żeby się przepadał?
Poka testa ! Trzymam kciukiCześć staraczki.
U mnie 23dc i już czuje że @ za rogiem.
Owulacyjne testy wskazywały na owu ok 12/13dc.
Ciążowych też już zrobiłam kilka (łaj not;p )
I na ostatnim taki minimalny cień cienia, ale ledwo widoczny.
Nie nastawiam się, w poprzedniej ciąży testy miałam pozytywne bardzo wczesnie.
Zobaczymy jutro.
Pozdrowionka cieplutkie.
Już nieaktualne.
Dziś zaczynam 4cs:/
Czyli to był pms.
Powiedzcie czy znacie jakieś ziolka łagodzące pmsa?
Powiem Wam że my dopiero po kilku latach małżeństwa zdecydowaliśmy się na dziecko i kiedy się pojawiło to mieliśmy chyba największy kryzys w związku. Teraz już jest lepiej, mały podrosl a ja znowu mogę być "sobą".
Ale jak tak patrzę na tego łobuza to wiem że to jest nasze największe szczęście i naprawdę się zastanawiam jak to możliwe że on jest taki idealny (w porównaniu do nas ;p)
Chyba się umowie do gina żeby sprawdził co tam słychać w podwoziu..
Podobno Niepokalanek mnisi... Właśnie też szukam gdzie mogę go kupić.
Ja właśnie zamówiłam niepokalanka w kaspulkach na allegro.
Podeslesz link gdzie dokładnie zamawialas?
SzkodaJuż nieaktualne.
Dziś zaczynam 4cs:/
Czyli to był pms.
Powiedzcie czy znacie jakieś ziolka łagodzące pmsa?
Powiem Wam że my dopiero po kilku latach małżeństwa zdecydowaliśmy się na dziecko i kiedy się pojawiło to mieliśmy chyba największy kryzys w związku. Teraz już jest lepiej, mały podrosl a ja znowu mogę być "sobą".
Ale jak tak patrzę na tego łobuza to wiem że to jest nasze największe szczęście i naprawdę się zastanawiam jak to możliwe że on jest taki idealny (w porównaniu do nas ;p)
Chyba się umowie do gina żeby sprawdził co tam słychać w podwoziu..
ale może następny cykl dla obu nas będzie szczęśliwy