doomi03
Fanka BB :)
Nie jest to bol jak na miesiączkę, jest to całkiem inny rodzaj bólu- taki tępy bol, ja mam tak ze u mnie trwa kilka h a nawet czasem pół dnia. Wtedy pomaga mi ibuprom![]()
Jak tam kochana? Który u Ciebie dzień cyklu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jest to bol jak na miesiączkę, jest to całkiem inny rodzaj bólu- taki tępy bol, ja mam tak ze u mnie trwa kilka h a nawet czasem pół dnia. Wtedy pomaga mi ibuprom![]()
Tak dokładnie, zależy z którego jajnika jest owuU mnie jest to ból raz z prawej raz z lewej strony taki tępy nieraz kłucia
Hej KochanaJak tam kochana? Który u Ciebie dzień cyklu?
Hej Kochana ❤ U mnie 17 dc. Niestety w tym mcu przytulanie było tylko raz w 9 dc. Nie nastawiam się nawet. Co u Ciebie ?
Na pewno będzie widaćJa dzisiaj 11 dc, ide do gin.ale wątpię by dzisiaj zauważył jakieś pęcherzyki. To chyba za wcześnie. No ale.... nadzieję jakąś mam ;-)
U mnie tez nic z tego bo mąż zaczyna nocki. Zbliżenie moze byc tylko 2 dni przed i 2 dni po owulacji. wiec lipa.A u mnie w tym cyklu raczej nici bo teraz mam owulacja a mojemu mężowi zachciało się pochorowac i nie ma on żadnej ochoty a zmuszać nie będę choć użyłam wszystkich argumentów [emoji38][emoji38][emoji38][emoji43][emoji43][emoji43] no nic... nie ten to przyszły cykl