bienius992
Fanka BB :)
Też jestem ciekawaWitam kochane
To mój 3ci m-siac starań.
Mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE (3-5dniowe)
Badania w normie (hormony i usg)
Czy jest ktoś kto zaszedł w ciążę bez problemu w mimo plamien?
Pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też jestem ciekawaWitam kochane
To mój 3ci m-siac starań.
Mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE (3-5dniowe)
Badania w normie (hormony i usg)
Czy jest ktoś kto zaszedł w ciążę bez problemu w mimo plamien?
Pozdrawiam
Jaka fajna malutkaByliśmy u małej w szpitaluno nie mogłam się napatrzyc, kruszynka mała, a jaka kudlata
![]()
Jaka słodziutka, mater jak to się szybko zapomina jakie to maleństwa, człowiek tylko czeka aż podrośnie a potem tęskni jak było maciupkie. Jak malutka nazwali?Byliśmy u małej w szpitaluno nie mogłam się napatrzyc, kruszynka mała, a jaka kudlata
![]()
Jaka słodziutka, mater jak to się szybko zapomina jakie to maleństwa, człowiek tylko czeka aż podrośnie a potem tęskni jak było maciupkie. Jak malutka nazwali?
Bardzo ładnie, Hania była w mojej pierwszej trójce, ale w rodzinie męża już jest.No ja to w ogóle mialam pierwszy raz przyjemność widzieć takiego jednodniowego noworodka i w pierwszym momencie takie wrażenie jakie to malusie, główka taka drobniutka, po dluzszej chwili się człowiek oswoil. Ale to prawda chwila moment i już nie będzie takim okruszkiem, w końcu dzieci tak szybko rosną.
Ale siedząc tam oglądając mała jeszcze bardziej uswiadomilam sobie ze to jest to czego z calego serca pragnę, sama doczekać się swojego maluszka. Oby losw końcu dał by nie trzeba było jeszcze dlugo na to czekać.
Nazwali ja Hania.![]()
No ja jestem nosicielem translokacji zrównoważonej pomiędzy chromosomami 7 i 9, kariotyp 46, XX, t(7;9)(q22;p13). Nie staramy się w ogóle o dziecko, czekamy aż się wszystko w życiu ułoży, żeby móc odkładać na in vitro. A wizytę mamy 16 listopada u genetyka więc ciekawa jestem co nam powie.A co w końcu wyszło?
Hej cisza na wątkuCześć dziewczyny, co u Was słychać? [emoji846] Dawno tu nie zaglądalam.