A dziś robiłaś?Kochana wszystkie nordtesty 10... Jutro może uda mi sie podejść na bete jak już odprowadze gości na dworzec, ale zaczynam już się oswajac z myślą ze mozliwe ze ten pierwszy test mnie tak perfidnie oszukal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A dziś robiłaś?Kochana wszystkie nordtesty 10... Jutro może uda mi sie podejść na bete jak już odprowadze gości na dworzec, ale zaczynam już się oswajac z myślą ze mozliwe ze ten pierwszy test mnie tak perfidnie oszukal.
A dziś robiłaś?
@doomi03 spokojnie, spokojnie, czasem więcej wypijemy na noc i test rano bledszy, różnie to bywa, silance-oszukance, nie przejmuj się, był pozytyw, baaardzo wcześnie jeśli chodzi o dzień cyklu, będzie ciemnieć! W poniedziałek sama się przekonasz. Ja mam ten test z krwi, więc w razie watpliwosci co do jasności kreski (oby jak najszybciej) będę sprawdzać jego działanie.
@doomi03 spokojnie, spokojnie, czasem więcej wypijemy na noc i test rano bledszy, różnie to bywa, silance-oszukance, nie przejmuj się, był pozytyw, baaardzo wcześnie jeśli chodzi o dzień cyklu, będzie ciemnieć! W poniedziałek sama się przekonasz. Ja mam ten test z krwi, więc w razie watpliwosci co do jasności kreski (oby jak najszybciej) będę sprawdzać jego działanie.
Negatyw totalny czy jest cień? Faktycznie to dziwne mimo wszystko trzymam kciuki z całych sił!!!Robilam rano. Negatyw niestety również . Temperatura jeszcze się trzyma wysoko i duzo mlecznego śluzu, podbrzusze i jajniki pobolewaja przez większość dnia, raz klujaco, raz tępo. No ale te negatywy dwa dni z rzędu sprowadzają mnie troche na ziemię, ze tamten pozytyw moze nic nie znaczyć. Na ten moment wolę się chyba już na nic nie nastawiać, bo cholera wie co to się zadzialo.
Zrobiłam tamten test w czwartek tylko dlatego ze godzinę wcześniej na zakupach jajnik mnie tak zaczął ciągnąć ze az nie mogłam normalnie chodzic tylko kuśtykalam i wydalo mi się to dziwne, no ale cóż.
Negatyw totalny czy jest cień? Faktycznie to dziwne mimo wszystko trzymam kciuki z całych sił!!!
A byłaś u lekarza?Oj to coś jak ja [emoji853]
Tak, jestem trzeci cykl na CLO bo miałam cykle bezowulacyjneA byłaś u lekarza?