Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to być właśnie obiaw owulacji.U mnie 14 dc teoretycznie owulacja dziś lub jutro.
Zaobserwowałam coś dziwnego piękny śluz rozciągliwy ale były tam małe paseczki krwi
:-(( dziewczyny co mi jest martwie się .. czy ktoś tak miał??
Może to być właśnie obiaw owulacji.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Zaproszenia extra[emoji7] sama rok temu organizowałam nasz ślub i wesele i sprawialo mi to wiele przyjemności [emoji4]. Powodzenia!Dzięki dziewczyny! [emoji813] Mam jeszcze problem z przesuszeniem dłoni, przez zbyt częste ich mycie. Na kciuku pękła skóra.
A to projekt [emoji7] :
![]()
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
:-( Czekasz na wizytę? może zrób betę.
Na betę mogę pójść dopiero po świętach. .... a wizyta 30.04 przed wizytą planuje zbadać prolaktyne bo kiedyś była wysoka. Teraz raz dziennie pojawia się różowy śluz a @ nie widać już nawet nie mam żadnych dolegliwości z nią związanych. ...
Ja robiłam betę w 40 dc i nic. To był piątek, dla jaj zrobiłam test owulacyjny w sobotę i okazał się pozytywny. Na monitoringu w poniedziałek miałam jajeczko 25mm, lekarz kazał działać i stwierdził że u mnie nic już to nie zdziwi. Mam nieregularne cykle, a przede wszystkim długie.
Super zaproszenia :-) powiem Ci ze ja tez mam problem z przesuszona skora dloni.. chyba musze olejem kokosowym nasmarowac i zalozyc bawelniane rekawiczkiDzięki dziewczyny! [emoji813] Mam jeszcze problem z przesuszeniem dłoni, przez zbyt częste ich mycie. Na kciuku pękła skóra.
A to projekt [emoji7] :
![]()
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom