HappyBabyMama
Fanka BB :)
Tak ja tez widze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, widać coś. Nie wiem tylko czy facelle nie przekłamują, chociaż sama robiłam je z 2 razy i mnie nigdy nic nie pokazywały. Lecisz na betę?Zrobiłam jeszcze godzinę temu tak dla sportu jeden test facelle. I mam wrażenie ze na nim ten cień już bardziej przypomina zarys kreski... Tylko teraz nie wiadomo czy to dla tego ze to po prostu facelle i na nich lubią wychodzić cienie czy może coś na rzeczy
@nata$za88 spójrz no tym swoim czujnym okiem xD![]()
Tak, widać coś. Nie wiem tylko czy facelle nie przekłamują, chociaż sama robiłam je z 2 razy i mnie nigdy nic nie pokazywały. Lecisz na betę?
Super, na zdjęciu słabo widać, ale zdjęcia często nie oddaja tych cieni. Czekamy teraz na 2 piękne grube krechy!Dziewczyny u mnie z porannego bladzioch ❤
Nawet mój narzeczony go widzi! Jutro powtarzamy!
Widać faktycznie! Leć na beteZrobiłam jeszcze godzinę temu tak dla sportu jeden test facelle. I mam wrażenie ze na nim ten cień już bardziej przypomina zarys kreski... Tylko teraz nie wiadomo czy to dla tego ze to po prostu facelle i na nich lubią wychodzić cienie czy może coś na rzeczy
@nata$za88 spójrz no tym swoim czujnym okiem xD![]()
Rozbroiłam go haha
Skoczę na bete jeśli jutro rano test coś również wykażePodobnie jak u mnie xD trochę się boję tylko że facelle mogą zaklamywac takimi cieniami jak już nie raz slyszalam. No ale powtórzę jutro innym i na betke też podskocze
Trzymam kciuki za Twoja jutrzejszą powtórkęnie chcesz też skoczyć na bete?
Skoczę na bete jeśli jutro rano test coś również wykaże
Dzisiaj zatestuje jeszcze wieczorem