reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jak wyniki? Dobre? Bo nie mam za bardzo jak szukac czy pisalas gdzies..

Wszystko w normie, prog 7dpo 18, prolaktyna na początku cyklu 17, reszta też ok. Tylko tsh zbijalam z ponad 3, ale dziś z wyniku tsh wyszło 1,5 także dobre od kiedy biorę leki.
Po nowym roku trzeba by było w koncu zrobić badanie nasienia tak myślę, mam nadzieję ze moj da się namówić.

Wszystko w normie, prog 7dpo 18, prolaktyna na początku cyklu 17, reszta też ok. Tylko tsh zbijalam z ponad 3, ale dziś z wyniku tsh wyszło 1,5 także dobre od kiedy biorę leki.
Po nowym roku trzeba by było w koncu zrobić badanie nasienia tak myślę, mam nadzieję ze moj da się namówić.
No to u Ciebie faktycznie wyglada wporzadku. Zbadajcie nasienie jesli sie nie uda do tego czasu a mąż niech zdrowa diete wprowadzi. Naprawde potrafi czynić cuda a moze to poprostu brak zgrania jest. Moj patent w cyklu udanym to lezenie z dupka i girami w górze po wszystkim co by na pewno wlecialo co musi i gdzie musi hahaha

Witam wszystkich :) jestem tu nowa :) staramy się dopiero 3 cykl (4 po odstawieniu antykoncepcji) niestety cykle dlugie (38, 41 dni) i chyba bezowulacyjne.. dzis 18dc, lekarz stwierdzil ze nie zanosi sie na owulacje i jej nie bylo. Przepisal mi duphanston, zaczac od dzis ale nastepne cykle od 16dc- 10 dni. Biore rowniez ovarin od tego cyklu. A co jezeli owulacja jednak mialaby wystapic tylko pozniej? I czy kom7s duphaston pomogl przywrocic owulacje?

Witam wszystkich :) jestem tu nowa :) staramy się dopiero 3 cykl (4 po odstawieniu antykoncepcji) niestety cykle dlugie (38, 41 dni) i chyba bezowulacyjne.. dzis 18dc, lekarz stwierdzil ze nie zanosi sie na owulacje i jej nie bylo. Przepisal mi duphanston, zaczac od dzis ale nastepne cykle od 16dc- 10 dni. Biore rowniez ovarin od tego cyklu. A co jezeli owulacja jednak mialaby wystapic tylko pozniej? I czy kom7s duphaston pomogl przywrocic owulacje?
U mnie Lekarz tez mowil ze nie mam szans na owulacje ze pecherzyk za malutki i nie urosnie do 14dc tylko ze ja owu mam w 17 a nawet i w 23dc. Ogolnie spisal moj cykl na straty. I ta strata dzis ma 7 mcy. Znamy swoje ciala lepiej niz oni. Jesli uwazasz ze moglaby byc owu pozniej to ja bym zaczekala i zbadala progesteron dla pewności. Chociaż 1 cykl.. I jesli rzeczywiście nie ma to siegnelabym po duphaston wg zalecenia.

No to u Ciebie faktycznie wyglada wporzadku. Zbadajcie nasienie jesli sie nie uda do tego czasu a mąż niech zdrowa diete wprowadzi. Naprawde potrafi czynić cuda a moze to poprostu brak zgrania jest. Moj patent w cyklu udanym to lezenie z dupka i girami w górze po wszystkim co by na pewno wlecialo co musi i gdzie musi hahaha

Aa to u mnie też już rytuał od pół roku... Po każdym seksie poducha pod dupe i z pol godziny leżę 😂

Dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale te testy z facelle strumieniowe są naprawdę zjebane. Beta 0,2 dostaje plamienia na okres, a ten co? Przed chwilą pokazał druga kreskę (blada, ale wyraźną). Nosz kuna mać. Te facelle to chyba jednak jedno wielkie *****, skoro pokazują co chcą :/
Uważajcie na nie, naprawdę można się nadziać.

IMG_20191202_201413.jpg

IMG_20191202_201003.jpg

IMG_20191202_202645.jpg

reklama
Dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale te testy z facelle strumieniowe są naprawdę zjebane. Beta 0,2 dostaje plamienia na okres, a ten co? Przed chwilą pokazał druga kreskę (blada, ale wyraźną). Nosz kuna mać. Te facelle to chyba jednak jedno wielkie *****, skoro pokazują co chcą :/
Uważajcie na nie, naprawdę można się nadziać.

Zobacz załącznik 1052341
Zobacz załącznik 1052342
Zobacz załącznik 1052344
Rzeczywiscie. Facelle i pink jeden shit. Ja dlatego kupowałam z apteki DOZ te duo packi tam sa 2 testy jeden plytkowy i strumieniowy. Moje szczesliwe pokazujace ciaze. Bo wcześniej z Facelle w 9dpo zrobilam paskowy niby pokazal ale roznie bywa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry