reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Strasznie długi cykl...
Przykro mi z powodu straty dzieciątka.
Ja boję się każdej wizyty u gina że powie że coś jest nie tak...
To jeszcze taki w granicach normy, miewałam 80-90 dniowe cykle.
Strat już mamy sporo na koncie życiowym, staram się myśleć w ten sposób - dobrze, że tak się stało niż dziecko miało by przyjść na świat z poważną wadą musiało by cierpieć. A tak to organizm sam zdecydował co jest lepsze.

reklama
Robiłam badania, niby wszystko ok. Niby...
@Beti1505 ile masz lat? Lekarze różnie podchodzą do tematu laparoskopii.
Mam 28 lat...właśnie o to chodzi jeden lekarz mi powiedział ze mam nic z tym moim niedroznym jajowodem nie robić bo może być tak ze HSG kontrast przepchal. A drugi lekarz dał mi skierowanie na laparoskopię i powiedział ze wtedy będzie pewna diagnoza na 100% czy jest drożny czy nie a jak nie to przepcha. Ponadto nikt już nie będzie mi się czepiał odnośnie zabiegów np. Inseminacji..

Mam 28 lat...właśnie o to chodzi jeden lekarz mi powiedział ze mam nic z tym moim niedroznym jajowodem nie robić bo może być tak ze HSG kontrast przepchal. A drugi lekarz dał mi skierowanie na laparoskopię i powiedział ze wtedy będzie pewna diagnoza na 100% czy jest drożny czy nie a jak nie to przepcha. Ponadto nikt już nie będzie mi się czepiał odnośnie zabiegów np. Inseminacji..

Ja zrobiłam po laparoskopii HSG i wyszła mi niedrożność i żaden kontrast nic mi nie przepchał hehe. Niby też wszystkie badania OK, także jak widać natura to wciąż jeszcze zagadka i nie wszytko o niej wiadomo.

Ja zrobiłam po laparoskopii HSG i wyszła mi niedrożność i żaden kontrast nic mi nie przepchał hehe. Niby też wszystkie badania OK, także jak widać natura to wciąż jeszcze zagadka i nie wszytko o niej wiadomo.
To najpierw robiłaś laparoskopię, a potem badanie HSG ??? Trochę chyba nie w tej kolejności ? Czy na usg coś Ci wykazało ?

reklama
Ja byłam w ciąży pozamacicznej która była wlasnie w jajowodzie i mój lekarz mimo to nie skierował mnie na badanie jajowodu. U mnie powodem są zrosty w brzuchu ale No równie dobrze drugi tez może być przez te zrosty zamknięty. Mój np twierdzi ze noe trzeba i ze czasem po badaniu drożności robią się zapalenia jajowodu itp. Drugi nie widzi problemu żeby zrobić. Także co lekarz to oponia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry