kobieta90
Fanka BB :)
To czekamy we dwie [emoji6] od nowego roku zaczynam dietę [emoji3526] zacznę od wzmacniającej, później oczyszczająca, następnie na mięśnie. Oczywiście ćwiczenia do tego. Taka szczupła kiedyś byłam, kiedyś [emoji849]Ja tez![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To czekamy we dwie [emoji6] od nowego roku zaczynam dietę [emoji3526] zacznę od wzmacniającej, później oczyszczająca, następnie na mięśnie. Oczywiście ćwiczenia do tego. Taka szczupła kiedyś byłam, kiedyś [emoji849]Ja tez![]()
To czekamy we dwie [emoji6] od nowego roku zaczynam dietę [emoji3526] zacznę od wzmacniającej, później oczyszczająca, następnie na mięśnie. Oczywiście ćwiczenia do tego. Taka szczupła kiedyś byłam, kiedyś [emoji849]
Ja tam widzę, trzymam kciuki żeby ciemniała! Z cieniami na dwoje babka wróżyła, u jednych nic nie znaczą, u innych ciąża, ja nigdy nie miałam cieni żadnych, jeśli nie byłam w ciąży.
Kochana życzę Ci żeby ten test nie kłamał, choć dobrze wiem jak potrafią robić w konia. Najlepiej pójść na betę do labo, wiele punktów pobrań pobiera krew w soboty.Ja właśnie robiłam tyle testów w życiu j jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie jak wyschło cienia nie było. A teraz był od razu jak zrobiłam to widziałam cień i jak zaczął wysycha to kreska ciemniala. Na mokrym prawie co widać nie było [emoji4] Ale czy to ciąża to się okaże [emoji4]
Kochana życzę Ci żeby ten test nie kłamał, choć dobrze wiem jak potrafią robić w konia. Najlepiej pójść na betę do labo, wiele punktów pobrań pobiera krew w soboty.będziesz miała pewniaka, a wydasz tyle samo co na kilka testów, które pewności nie dają.
![]()
Najgorzej się nakręcić. Dlatego wszystko na luz, inaczej zwariujemy.Jutro postaram się to załatwić. Tym bardziej że się pomyliłam i zrobiłam teraz wieczorem drugi i niby coś przebija Ale to nie to co rano... po co głupia to robiłam ehhh.... [emoji26] Traz już straciłam nadzieję...
Tarczyca, trzustka okey. Wątroba też. Ze względu na pracę w służbie zdrowia badania lekarskie sa bardziej szczegółowe
Prolaktyny nie badałam. Prosiłam dr o jakieś rady może jakie hormony sprawdzić, ale narazie nic mi nie zlecił. Biorę tylko Luteinę na II fazę cyklu, bo zamiast dostawać okres plamię. W tym cyklu faktycznie po Luteinie mi się pojawił okres. Także czekam do 31 stycznia (mam nadzieje, że doktor będzie w pracy) na monitoring czy będzie pęcherzyk no i po której stronie. U mnie 4 dc a 14 dnia w cyklu już widać ślad po pękniętym pęcherzyku także owulację muszę mieć wcześniejPrzy cyklach 24 dniowych tak to może wyglądać.
Chyba coś jest na rzeczyCo myślicie? Jest bladzioch?Zobacz załącznik 1061235Zobacz załącznik 1061236
Chyba coś jest na rzeczycoś przebija delikatnie - 3mam kciuki
![]()