Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Ja już nie ogarniam tych wątków
Wczorajszy bez szybki i dzisiejszy, którego już rozbierać nie musiałam hahaha Oba popołudniowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już nie ogarniam tych wątków
Jak widzę dwie kreski staraczek to we mnie taka nadzieja sie budzi, że wreszcie i ja zobaczę taki piękny test.Ja już nie ogarniam tych wątkówDziękuję nieśmiało bo mimo pięknych krech jestem nadal przed terminem @ .. A pierwsze cienie cieniów wyszły w 24dc! Przy cyklach 27-31
![]()
Wczorajszy bez szybki i dzisiejszy, którego już rozbierać nie musiałam hahaha Oba popołudniowe![]()
Przykro mi
A gdzie konkret z Kujawsko-pomorskiego jesteś? Bo ja z Ciechocinka i betę na cito robiłam albo w vitalabo albo w Toruniu na uniwersyteckiej. A co do testu. Mój pierwszy wyglądał tak, zrobiony 3 dni przed @, po południu. Teraz ten rozlany bladzioch leży koło mnie i ma skończone 6 tyg [emoji846] Zobacz załącznik 1062426
Gratuluje!Dziekujeja to jeszcze tak troche niedowierzam
u mnie test wczoraj z blada kreska, wczoraj 3t5d bhcg wynosila 45, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze ❤
Dziewczyny, nie miejcie takich czarnych myśli! Będzie dobrzeJa w ogole nie czuje sie na ciaze, zadnych objawow jak na razie
Ja tez sie boje pustego jaja bo bardzo duzo sie naczytalam tutaj o tym i tak czesto to sie zdarza...
Krechy jak nic! Będzie dobrzeJa już nie ogarniam tych wątkówDziękuję nieśmiało bo mimo pięknych krech jestem nadal przed terminem @ .. A pierwsze cienie cieniów wyszły w 24dc! Przy cyklach 27-31
Wczorajszy bez szybki i dzisiejszy, którego już rozbierać nie musiałam hahaha Oba popołudniowe![]()