Jak dlugo sie starasz?Ja mam monitoring u swojego lekarza za free (mimo, że przyjmuje prywatnie). No czasem się przyjdzie za wcześnie i trzeba ponownie iśćTakże rzadko na 1 monitoringu się kończy.
Ja w marcu kończe trzydziestkeChciałabym mieć 25
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak dlugo sie starasz?Ja mam monitoring u swojego lekarza za free (mimo, że przyjmuje prywatnie). No czasem się przyjdzie za wcześnie i trzeba ponownie iśćTakże rzadko na 1 monitoringu się kończy.
![]()
Ja w kwietniu koncze 32 :-( takze jeszcze wiecejJa mam monitoring u swojego lekarza za free (mimo, że przyjmuje prywatnie). No czasem się przyjdzie za wcześnie i trzeba ponownie iśćTakże rzadko na 1 monitoringu się kończy.
![]()
Ja tez 32 za pasemJa w kwietniu koncze 32 :-( takze jeszcze wiecej
Jak dlugo sie starasz?
Inseminacja jako ostateczność przy 2 latach starań...dziwna opinia tego twojego lekarzaMoj gin juz mowil mi o tej opcji ale to jako ostatecznosc. Narazie jeszcze mamy probowac naturalnie. Mąż badal sie dwukrotnie, wyniki super. Tez myslalam o psychologu ale nie wiem czy sie bardziej nie nakrece opowiadajac o tym i placzac na kozetce. Zadna joga, medytacja, cwiczenia wyciszajace, natłok pracy nie potrafia tego wylaczyc w glowie.
Jak u ciebie? Kiedy testujesz?![]()
Kochana a jak to wyglada dokładnie ? Czy to tylko w klinice niepłodności można zrobic ?Ja tylko dzieki temu zaszlam w ciaze, po 2 latach.
Czasem z pracy sa ubezpieczenia dodatkowe i tak mozna sie umawiac za darmo do lekarza z roznych specjalizacji. To pomocne jesli trzeba chodzic czesto. Mi sie udalo przypadkiem, ze trafilam w owulacje, kazala biec do domu.
A jeśli partner ma dobre wyniki a ciagle się nie udaje zajsc, to tez można podejsc do inseminacji ?Hejkastarasz się 2 lata, a nie myślałaś o inseminacji żeby spróbować? Partner się zbadał ??
Niestety odpuścić napewno nie odpuścisz, bo mi tez tak wszyscy mówili, a skończyło się na wizycie u psychiatry on dopiero mnie wyciszył i uspokoił lekami...tłumaczył mi jak ważna jest psychika w trakcie starań..a ja całkowicie się z tym wszystkim pogubilam
i za bardzo przeżywam. Powodzenia w dalszych staraniach![]()
A jeśli partner ma dobre wyniki a ciagle się nie udaje zajsc, to tez można podejsc do inseminacji ?
W listopadzie minęło 3 lata ;( z tym, ze 1.5 roku temu udało mi się zajsc w ciąże, ale było puste jajeczkoU mnie też się nie udaje a nasienie OK. Też się zastanawiam czy byłbyś jakiś efekt..,
Ile macie starań? Jaki okres czasu?