Irenka a może po hsg ruszy??? Znam kilka osob ktore tylko hsg zrobilo i zaraz była ciaza.Tsh mi ładnie spadło3 mce temu było 2,2. Ale się zastanawiam... tu tsh 3 generacji - to jest jakaś różnica miedzy tym a badaniem w labo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Irenka a może po hsg ruszy??? Znam kilka osob ktore tylko hsg zrobilo i zaraz była ciaza.Tsh mi ładnie spadło3 mce temu było 2,2. Ale się zastanawiam... tu tsh 3 generacji - to jest jakaś różnica miedzy tym a badaniem w labo ?
Oj widac widac. U mnie w 8dpo juz bylo.To aż szok, że 10dpo coś widać! Trzymam kciuki za wysoką betę!
Kochana 3mam mocno kciukiI to z wieczornego sikaja już nawet na tym 8 dpo sobie wmówiłam ze cos widzę jakiś szmer pod kątem odpowiednim xD tyle że na żywo inaczej wiadomo xD
Ja czulam jak nigdy ze w tym cyklu mogę zobaczyć dwie kreski, jakoś tak wewnętrznie...
Byle by się dobrze skończyło, muszę wierzyć w ten cud, bo kto jak nie ja.
Musi być dobrze KochanaDzięki Malinka, też mu to powtarzam że musi być silne i zostać ze mną
Póki co dzisiaj chyba jest ok. Jeszcze zobaczę co powie dzisiejsza beta. Bynajmniej obstawiona jestem lekami i walczymy.
P. S. Przepraszam za ten testowy spam, ale to wszystko w tej sytuacji jest teraz tam chaotyczne że czuje potrzebę zeby się wraz z wami upewniać ze nie jest źle (w szczegolosci ze jak to Malinka pięknie ujęła pare postów wyżej "jesteśmy trochę jak rodzina") ... Chociaż im bliżej terminu @ tym stresuje się trochę bardziej, ale staram się być dobrej mysli.
Mam nadzieje KochanaIrenka a może po hsg ruszy??? Znam kilka osob ktore tylko hsg zrobilo i zaraz była ciaza.
Musi być dobrze Kochanamoże w koncu wróci dobra passa
![]()
Pamietasz moje wariactwo testowe ? Ja powodu nie mialam tylko się zafiksowalam. Kochana rob testy dopoki cie uspokajaja. Jak zaczna cie stresowac przestań. Ja nie mialam powodow a później wkręcalam sobie ze jasnieja. Moj test dzisiaj ma 10 miesięcy skonczone i uwaga... śpi cała noc dzisiaj. Jest 9 a on nadal spi!Dzięki Malinka, też mu to powtarzam że musi być silne i zostać ze mną![]()
Póki co dzisiaj chyba jest ok. Jeszcze zobaczę co powie dzisiejsza beta. Bynajmniej obstawiona jestem lekami i walczymy.
P. S. Przepraszam za ten testowy spam, ale to wszystko w tej sytuacji jest teraz tam chaotyczne że czuje potrzebę zeby się wraz z wami upewniać ze nie jest źle (w szczegolosci ze jak to Malinka pięknie ujęła pare postów wyżej "jesteśmy trochę jak rodzina") ... Chociaż im bliżej terminu @ tym stresuje się trochę bardziej, ale staram się być dobrej mysli.
Ojeju trzymam kciuki [emoji16][emoji2][emoji7][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dzięki Malinka, też mu to powtarzam że musi być silne i zostać ze mną![]()