IrenaX
Fanka BB :)
Nawet kiedy będę zdrowaNo dobra, ale czy wystawia te L4, żebym miała płatne ? O to chodzi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet kiedy będę zdrowaNo dobra, ale czy wystawia te L4, żebym miała płatne ? O to chodzi ...
Gratuluję! [emoji3526]Ja miałam cykl z aromkiem i zastrzykami i zaszłam ale poronilam, w następnym cyklu bez niczego zaszłam i jak narazie jest ok [emoji23]
Narazie nie zapeszam [emoji2960]Gratuluję! [emoji3526]
nie mniej jednak, trzymamy mocno kciukiNarazie nie zapeszam [emoji2960]
Dziewczyny, ja testuję... mam straszny mętlik w głowie, robiłam dziś rano testy i wyszły negatywne chociaż mam mini cień nadziei że może ta kreska tam jednak jest... zobaczcie na zdjęciu, chyba sobie to wmawiam.... jest dwa dni po spodziewanej miesiączce, bardzo się denerwuję, widzicie tam coś?
A zdjęcia były zrobione przed upływem maks. czasu czy po wyschnięciu? Bo testy wyglądają jak bobo-test i one zawsze mi tak właśnie żółkną po czasie. Plus im nie wierzę, bo już wielokrotnie pokazywały mi falszywe cienie.Dziewczyny, ja testuję... mam straszny mętlik w głowie, robiłam dziś rano testy i wyszły negatywne chociaż mam mini cień nadziei że może ta kreska tam jednak jest... zobaczcie na zdjęciu, chyba sobie to wmawiam.... jest dwa dni po spodziewanej miesiączce, bardzo się denerwuję, widzicie tam coś?