Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Robiłaś dzisiaj ponownie test ?drugi test lekki cien zrobiony po 20... no ale tez tak mysle ze wadliwy.
nie jeszcze nie .. jutro moze z rana zrobie ..bete powtorke mam w czwartek po 15 wynik ale jestem juz prawue przekonana ze i w tym miesiacu nic z tegoRobiłaś dzisiaj ponownie test ?
Myślę, że to mogła być biochemiczna. Dla mnie strumieniowe za lepsze.nie jeszcze nie .. jutro moze z rana zrobie ..bete powtorke mam w czwartek po 15 wynik ale jestem juz prawue przekonana ze i w tym miesiacu nic z tego![]()
Strumieniowych nigdy juz nie kupie przysiegamMyślę, że to mogła być biochemiczna. Dla mnie strumieniowe za lepsze.
test byl czulosc 10.. tamtenBeta wskazuje na brak ciąży. Może wadliwy test. Powtórz. Dziwne , że 20 tka pokazał pozytyw. Nastawiaj się negatywnie, ale sprawdź.
Jaki koszt badań ?Mi dzisiaj lekarka zleciła d3, b12, mutacja genu protrombiny, mthfr, homocysteine, białko c i s i komórki nk