Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oprocz spuchniętych cyców i klucia wpodbrzuszu jak to na początku, to nawet w miarę. Jedyniie wczorja cos na kształt lekkich mdłości mialam wieczorem?.. No i dzsiaj, jak zobaczylam ulubiony ostry sos w lodówce to stwierdziłam, że chyba jednak mi nie smakuje [emoji28] i trzasnelam drzwiami.
Oprocz spuchniętych cyców i klucia wpodbrzuszu jak to na początku, to nawet w miarę. Jedyniie wczorja cos na kształt lekkich mdłości mialam wieczorem?.. No i dzsiaj, jak zobaczylam ulubiony ostry sos w lodówce to stwierdziłam, że chyba jednak mi nie smakuje [emoji28] i trzasnelam drzwiami.
Już trzymam kciuki za wizytę!Wizytę mam na środę 27.01 na 17:20. Będzie to 5+4 i pewnie bedzie tylko pęcherzyk widocnzy, ale po tym poronieniu 3 lata temu, nie chciałam z wizytą czekać.
Musi być... Kolejna strata by mnie totlanie dobiła. Ale w ogole nie mam przeczucia żeby cos mial pojsc nie tak. 3 lata temu mialam tkaie przeczucie no i wiadomo, jak się skończyło.Już trzymam kciuki za wizytę!Nie dziwię się, że chcesz mieć szybko wizytę. Ja też zawsze szłam szybciej na wizytę. Będzie dobrze!
Mój mąż brał androvit.Dziewczyny czy są może jakieś suplementy poprawiające jakość jajeczek ?
I co byscie polecały dla mężczyzn? Wiem, ze chodzi o selen, cynk itd. ale jest może jakiś suplement bez recepty, w którym są zawarte te wszystkie składniki?co polecacie ?
Będzie dobrze! Pogoń negatywne mysli.Musi być... Kolejna strata by mnie totlanie dobiła. Ale w ogole nie mam przeczucia żeby cos mial pojsc nie tak. 3 lata temu mialam tkaie przeczucie no i wiadomo, jak się skończyło.
Już to zrobilam :-)Będzie dobrze! Pogoń negatywne mysli.![]()