IrenaX
Fanka BB :)
Dziękuje KochanaOstatnio myślałam co u Ciebie slychac☺Łap byka za rogi i odzywaj się czasem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiasz produkty ułatwiające macierzyństwo i lubisz dzilić się opinią? Przetestuj Canpol babies kubek niekapek z rurką i odważnikiem. Jest odpowiedni dla dzieci od 6. miesiąca życia i wspiera prawidłowy rozwój jamy ustnej, mowy i zgryzu u 99% maluchów. Szukamy maluszków od 6 - 18 m. ż. Zgłoś się
Dziękuje KochanaOstatnio myślałam co u Ciebie slychac☺Łap byka za rogi i odzywaj się czasem![]()
Teraz u dr KubiaczykBręborowicz bardzo jest polecany
byłam u Kruszyńskiego ale on to już bardziej to prowadzenia ciąży
![]()
Wiem właśnie, bo koleżanka mi dała listę badań od nich@IrenaX jeszcze dopisze bo nie widziałam poprzedniego postasuper, że robisz te badania tam i tak by Ci zlecili mi wyszła nietolerancja laktozy i mutacja MTHFR. Powodzenia
![]()
W sumie wątek taki nieaktualny a większość dziewczyn stąd już na tej drugiej stronie "udało się"Dziękuje Kochanatylko tak się zastanawiałam, czy jeszcze na tym wątku w ogóle pisać, bo mało co tu się dziewczyn odzywa
![]()
No właśnie… ale co jakiś czas się można odezwaćW sumie wątek taki nieaktualny a większość dziewczyn stąd już na tej drugiej stronie "udało się"Ja tu czasem zerkam kto się odezwie
![]()
U mnie nic ciekawego się nie dzieje, w końcu miałam rok bez ciąży (o ironioNo właśnie… ale co jakiś czas się można odezwaćco tam Kochana u Ciebie w ogóle ?
Ooo to super! życzę Ci Kochana powodzenia w realizacji swoim planów, marzeńU mnie nic ciekawego się nie dzieje, w końcu miałam rok bez ciąży (o ironio) mój organizm trochę odpoczął pod tym względem. Tutaj raczej zaglądam z sentymentu bo nie staramy się o dziecko i w najbliższym czasie nie zamierzamy, nie myślę o tym, jest mi lżej. W tej chwili nadrabiam swoje życie, w końcu ukończę LO, w tym roku matura i jak dobrze pójdzie to i na studia pójdę.
![]()
Podziękowałabym ale ponoć tak można zapeszyć.Ooo to super! życzę Ci Kochana powodzenia w realizacji swoim planów, marzeń![]()