Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?A ja dzisiaj rano znalazłam test o czułości 25 i stwierdziłam sikne sobie a co...bo stwierdziłam że w tym cyklu nie testuje to co ma się zmarnować. No i oczywiście biel bieli bielą pogania,no bo to 8-9 dpo, Zapomniałam wyrzucić zostawiłam w łazience i znalazłam teraz i co malutka jaśniutka kreseczka. Tak się spłakałam, że być może nigdy tej krechy już nie zobaczę..eehh straszne uczucie
Głupia ja..
Za to poczułam się ciążowo na kolację wjechał talerz kiszonych ogórkow i korniszonów z chili serek żółty popity sokiem z ogórków.
Nażarłam się na noc, będą mi się baby śnić! Brawo Ja!!!
Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?
@Migdalove poki nie ma @ jest nadzieja. Mi z córka test wyszedł po równych 23 dniach od zagnieżdżenia. I to jeszcze taki słaby cień tej kreski.
@Misza95 bardzo mi przykro!
Cześć dziewczyny! Czy u Was dzisiaj tez tak ponuro? Jastrzębie dzisiaj pogoda nie powala.
Po 9 urywam się na chwile z pracy zrobić betę, jutro nie będę miała czasu. Mam mega stresa. W ogóle jakoś dzisiaj czuje, ze to nie to i beta będzie 0,1 i dupa blada. Ale przynajmniej będę wiedziała ze trzeba szukać ginekologa.
U mnie dzisiaj słonecznie, jeszcze nie wiem czy ciepło bo nie wychodze z łóżka [emoji57]
@Stonkabiedronka dziękuję, teraz trzymam kciuki za Ciebie. [emoji4]
Dziewczyny czy któraś zna się na mierzeniu temperatury? Kiedy nastepuje spadek zapowiadajacy okres? Dzien przed czy w trakcie? U mnie temperatura ciagle wysoko, w sumie pewnie przez to ze jestem chora, choć nie goraczkuje.
Ja pamiętam jakby to było dzisiaj. Zrobiłam rano test (już któryś z kolei od miesiąca opóźnienia @) był negatywny, za dwa dni kolejny, innej firmy i też negatywny, w końcu wkurzyłam się i poszłam na krew - beta tego samego dnia 1049... Nie wiem co to była za anomalia... Aczkolwiek czuję już, że dostanę dzisiaj @. Gazy są, bóle brzucha też.Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?
@Migdalove poki nie ma @ jest nadzieja. Mi z córka test wyszedł po równych 23 dniach od zagnieżdżenia. I to jeszcze taki słaby cień tej kreski.
@Misza95 bardzo mi przykro!
Cześć dziewczyny! Czy u Was dzisiaj tez tak ponuro? Jastrzębie dzisiaj pogoda nie powala.
Po 9 urywam się na chwile z pracy zrobić betę, jutro nie będę miała czasu. Mam mega stresa. W ogóle jakoś dzisiaj czuje, ze to nie to i beta będzie 0,1 i dupa blada. Ale przynajmniej będę wiedziała ze trzeba szukać ginekologa.
Hej czytalam ze wiele lasek znalazly tez testy po paru godzinach z dwuma krechami i byly w ciazy a moze jestes zrob dzis znowu....