Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem wiem ze to wczesnie ale ostatnio (w styczniu) przepisal mi clo na 2 cykle. Ten cykl byl juz bez clo, w ogole bez niczego. Na ostatniej wizycie powiedzial mi ze jak nie dostane @ to mam ztobic test i przyjsc jak najszybciej. Martwi mnie troche moja wit D, jest duzo za niska.Mi lekarz jeszcze powiedział, że tak wcześnie, nie powinno się zaglądaćTrzymam kciuki za piękny przyrost bety!
Gratulacje :* zapraszamy na grudniówki w takim razie@Misza95 @Kasienka3b @Klarnecik28 dziękuję [emoji173][emoji173][emoji173] jutro powtorze test bo nie wierze w to nadal. Myslicie ze umawiac sie jak najszybciej do gina?? Czy poczekać??
A ile jesteś już po terminie @? Może jeszcze chwilę poczekaj i wredna @ się pojawi....@Niespełniona gratuluje! Twój przykład tylko potwierdza, ze nie można tracić nadziei
U mnie beta <0,2 i jeszcze progesteron niski - jakbym juz @ miała albo była juz po a tu ani kropli żywej krwi...
próbowałam sie do ginki dodzwonić to nie odbiera, bo zastanawiam sie czy wziac dupka na wywołanie, czy jeszcze poczekać, brzuch pobolewa, ale bez skurczy, skołowana jestem
A bylas z tym u gina? Jesli dzisiaj test wyszedl pozytywny, to owu powinna byc za 36-72 godz, czyli zalozmy w 28 dc. Jesli masz cykle 38 dniowe, to twoja faza lutealna trwa ok 10 dni, co moze wskazywac na niedomoge lutealna= problemy z ewentualnym zagniezdzeniem. Ja niestety mialam ten problem i pomogl mi duphaston, zaluje tylko ze tak pozno poszlam z tym do gina, bo stracilam pare cykli :/A ile jesteś już po terminie @? Może jeszcze chwilę poczekaj i wredna @ się pojawi....
A ja dziś odkryłam, że mam bardzo późno owu. W tym miesiącu zaprzyjaźniłam się z testami owulacyjnymi i już mi się kończy drugie opakowanie - straciłam nadzieję na ten miesiąc, co prawda od ok. 5 dni była druga kreska, ale wciąż blada, aż tu nagle dziś - w 26 dniu cyklu! (cykle ok. 38 dni) - pojawiła się mega mocna druga krecha. Tak więc trzeba próbować i się dziś poprzytulać, bo może faktycznie jest szansa na owu, tym bardziej, że jajnik od 2 dni kłuje![]()
Skoro kazał przyjść jak najszybciej, to spróbuj się do niego dodzwonić. Ale mimo wszystko powinnaś potwierdzić ciąże hcg i przyrostem, bo na tym będzie się lekarz opierał. Przypomnij o tej witaminie D, może będziesz musiała jeszcze dodatkowo inne badania krwi zrobić. A bierzesz tą witaminę D? Może od ostatniego badania jest już ok? Trzymam mocno kciuki i czekamy na grudniowych mamachWiem wiem ze to wczesnie ale ostatnio (w styczniu) przepisal mi clo na 2 cykle. Ten cykl byl juz bez clo, w ogole bez niczego. Na ostatniej wizycie powiedzial mi ze jak nie dostane @ to mam ztobic test i przyjsc jak najszybciej. Martwi mnie troche moja wit D, jest duzo za niska.
Jutro do niego zadzwonie, ostatnie badanie wit D robilam jaies 2 tygodnie temu wiec jest aktualne. Dziękuję za zaproszenie na pewno dołączęSkoro kazał przyjść jak najszybciej, to spróbuj się do niego dodzwonić. Ale mimo wszystko powinnaś potwierdzić ciąże hcg i przyrostem, bo na tym będzie się lekarz opierał. Przypomnij o tej witaminie D, może będziesz musiała jeszcze dodatkowo inne badania krwi zrobić. A bierzesz tą witaminę D? Może od ostatniego badania jest już ok? Trzymam mocno kciuki i czekamy na grudniowych mamach![]()
Gratuluję!!! Pochwal się jutro testem to sobie przynajmniej popatrzmy na ten cudny widokDziewczyny, zatestowałam... sama nie wierze w to co widze... 2 krechy