flor87
Fanka BB :)
O Boże, współczuję, strasznie mi przykro, nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujeszDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzisw weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O Boże, współczuję, strasznie mi przykro, nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujeszDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzisw weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Nie to, że ten sam dzień cyklu to i to samo miasto kochana@Fleur ja też dzisiaj 4dcpowiedziałabym, że idziemy łeb w łeb
czekam z utęsknieniem na drugą fazę cyklu i na 19.04 na wizytę u gina. Z polecenia od 2 zachwyconych kolezanek, podobno jakiś mega, ale facet, a ja nie lubię facetów ginekologów, a jak Wasze odczucia?
To cieszę się, ja to uwielbiam zwierzęta i strasznie przeżywam jak im się coś dzieje. A jak ktoś chce żebym ryczała na filmie to najlepiej mi puścić film ze zwierzatkamiMa się dobrze, zachowuje się jak przed całym porodem, je, pije, przytula się i biega na dworze. Czyli jest dobrze. Nawet gruczoły jej zanikają.![]()
Ja bym swojego chciała, ale przez to podwyższone żelazo odmawia współpracyMam pytanie czy są tu dziewczyny ktore wspomagaja swoich mężczyzn Androvitem?
Zagladam Czasem, akurat dziś trafilam nana Twoj powrót! =)O no nie mogę! Jotka tutaj! Co u Ciebie? Ja myślałam, że już porzuciłaś forum.
WspolczujeDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzisw weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
O matkoDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzisw weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Dziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzisw weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Bardzo Ci współczuję. Nawet nie wiem co napisać, to ciężkie chwile mam nadzieję że bliscy są z Tobą.Dziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzisw weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.