Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Głowa do góry, uda się wkońcu, co ma się nie udaćjejku ale wam dziewczyny zazdroszczęja dzisiaj 1dc, dostałam tej mendy 2 dni po odstawieniu duphastonu (chociaż to zadziałało), i będę go teraz brać od 16dc do 25dc, tak peewnie ze dwa cykle i jak nie będzie owu to dostane CLO. a chciałabym już te clo bo czuję że owu jak nie było tak nie będzie ehh. niecierpliwa jestem
![]()
Ciaza jak bykDziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]
A w którym dniu cyklu przeważnie masz owu? Bo ciasto jak i luteina chyba może zablokować owu. Czy bierzesz na wyregulowanie cyklu porostu?jejku ale wam dziewczyny zazdroszczęja dzisiaj 1dc, dostałam tej mendy 2 dni po odstawieniu duphastonu (chociaż to zadziałało), i będę go teraz brać od 16dc do 25dc, tak peewnie ze dwa cykle i jak nie będzie owu to dostane CLO. a chciałabym już te clo bo czuję że owu jak nie było tak nie będzie ehh. niecierpliwa jestem
![]()
Miałam problem w ogóle z cyklem. Nie dostałam okresu 60 dni od odstawienia antykoncepcyjnych, zrobiłam badania hormonalne (niby w normie) i gin dał duphaston na wywołanie, tak że dwa cykle żeby w końcu coś zaskoczyło. Owulacji dopiero będę " szukac" w tym cyklu i zobaczymy co dalej.A w którym dniu cyklu przeważnie masz owu? Bo ciasto jak i luteina chyba może zablokować owu. Czy bierzesz na wyregulowanie cyklu porostu?
Gratulacje!!Dziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]