Jest piękna druga krecha! Ja znając życie robiła bym to samoPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest piękna druga krecha! Ja znając życie robiła bym to samoPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Piękne II kreseczkiPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Inka ja miałam 2.60 co prawda od kilku dni biorę eutyrox ale wcześniej nic. Samo tsh to nie wyznacznik, robiłaś jeszcze ft3 i ft4?A czy to TSH ma dużą tendencje do samoczynnych skoków? W grudniu w odstepie dwóch tygodni chyba robili mi w szpitalu badania krwi i za pierwszym razem miałam 1 z hakiem, a za drugim zdaje się 2,5. Gin kazał mi się tym nie przejmować zbytnio..
Spokojnie ja zrobiłam ok 8. Pani w aptece pewnie jak mnie widziała to pomyślała wariatka [emoji14].Powiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Wiem, sama to przerabialam tylko w styczniu to jakoś olalam i się udało [emoji5]. Bo wiesz że teraz nic nie stoi na przeszkodzie żeby się udało [emoji5]. Ja mam kolejną wizytę u gin 26 kwietnia. Będę go molestowac dalej o płeć czy już coś tam widzi [emoji14]. Podświadomie jednak czuję że to chlopak. Ciągle mówię do brzucha w rodzaju męskim [emoji14]. Czuję się bardzo dobrze. Zaczynam mieć co raz więcej energii. Chociaż co raz szybciej się męczę [emoji14] i muszę robić sobie przerwy. Poziom cukru już się ustabilizowal, wreszcie dopasowalam dawkę insuliny [emoji5]. A za Ciebie i każdą dziewczyne na forum mocno trzymam kciuki i dziękuję że pytasz co u mnie [emoji5]No ale glowy nie umiem wylaczyc z myslenia. Jakos po operacji mam jeszcze wieksze parcie na dziecko.
A Ty kiedy kolejna wizyta u gina? Jak sie czujesz? Poziom cukru Ci skacze czy raczej w normie?
Gratulacyjne z okazji zareczyn [emoji5]. Teraz czeka Cię czas przygotowań do ślubu [emoji5]. Fajna sprawa. Wspaniale że już znasz płeć. Ja ciągle żyje w nie pewności chociaż czuję że będzie drugi syn a mąż twierdzi że dziewczynka taaaaaa [emoji14]Hej dziewczyny.
Na początku gratulacje dla tych co zobaczyly 2 kreski
Dawno mnie tu nie byloo opowiadajcie co u was?
Jak mija ciąża ?
Jak znosicie ta pogodę. ?
U.mnie ah.. duzoo się działo w końcu się doczekałam aż mój facet się oświadczy
Z ciążą dobrze znów prawdopodobnie
chłopak . Jedynie co mnie meczy szczególnie w sklepie to zawroty głowy i.to.straszne..