EklerkaDaria
Fanka BB :)
Te do palenia@EklerkaDaria a co dokładnie próbowałaś z konopiami? Nasiona konopi, herbatę?
Sukienka przepiękna i chyba ładniejsza
Mów ile tego kwasu trzeba?
@Ilma ja nadal i tak trzymam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Te do palenia@EklerkaDaria a co dokładnie próbowałaś z konopiami? Nasiona konopi, herbatę?
Aaa indyjskie. Szczerze powiem, że źle przyjmuje się, jeśli człowiek źle się nastawia, jak się nastawiasz, że to złe to będziesz odczuwać, że źle działa. Bardzo mocno naciska na odczucia, które aktualnie masz. Jeśli nie skupiasz się na bólu to go nie czujesz, znaczy nawet jak się skupiasz to czujesz, że powinno cie boleć ale nie boli - to tak jeśli chodzi o konopie w celu złagodzenia bólu. Kolejny mit - zapominanie się, nie ma czegoś takiego, że na drugi dzień człowiek ciągle o czymś zapomina, a wręcz przeciwnie, jest dobre na pamięć. Kategorycznie nie powinno łączyć się konopi z tytoniem bo organizm szaleje, można źle się czuć a to wszystko wina tytoniu. Nikogo nie namawiam do palenia, ale jeśli nie jest pryskane, czyli sama natura, nie mieszane z tytoniem to jest ok. Do tego trzeba dobrać do siebie moc.Te do palenia...
Sukienka przepiękna i chyba ładniejsza [emoji14] i dodatki tez super!
Dzisiaj będzie artykuł prawdopodobnie więc trzeba podglądać blog mamy ginekolog.Te do palenia...
Sukienka przepiękna i chyba ładniejsza [emoji14] i dodatki tez super!
Wow ladnie spadlo!Witam się po nieobecnosci
U mnie dziś 1 dc co oznacza że to będzie drugi cykl z clo![]()
Byłam wczoraj sprawdzić tsh i z 4,03 spadło na 2,07
Migdalove bardzo ciekawa jestem tych wytycznych co do kwasu foliowego
Cień cienia mialam 20.03
26.03 mialam 312 a 28.03 prawie 700.
Dzis na usg byl pecherzyk i cialko zolte ale gin mowi zeby nastawic sie na wszystko bo to cialko zolte duze dosyc(?) I niby wg om powinien byc 9 tca jest moze z 5/6
Aga chyba byla na pograniczu listopad/grudzien z trgo co pamietamTo kiedy miałaś ostatnią @?
Ja miałam 6.02, pierwsza beta pozytywna wyszła mi 1.03, a mam teraz 10tc... trochę nie ogarniam ;p to masz termin jeszcze na listopad?![]()