Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja dziś robiłam znow i kreska ledwo ledwo widoczna. Co prawda o czułości 25 i wcześniej wypiłam dużo wody ale i tak szaleje z nerwów. Jadę jutro na będę tym bardziej ze wynik z piątku jest tylko 29.92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem co czujesz ! Ja mam dokładnie to samo ,jeszcze w pracy muszę myć chlorem i się w pt nawdychałam i w tym tyg tez muszę :-( ach ...nic umówię się na pt do gin i już :-) Niech będzie co ma być :-)Ja dziś robiłam znow i kreska ledwo ledwo widoczna. Co prawda o czułości 25 i wcześniej wypiłam dużo wody ale i tak szaleje z nerwów. Jadę jutro na będę tym bardziej ze wynik z piątku jest tylko 29.92
Trzymam kciuki !!! Musi nam się tym razem udać :-)))Tez idę w piątek. Jak teraz się nie uda to wracamy do starań dopiero za 2 lub 3 lata bo chce rozkręcić firmę. Tak bardzo juz pokochałam tego człowieka, że nie wyobrażam sobie złego scenariusza .

Chyba niestety coś w tym jest. Ja teraz zaszlam w ciaze troche ponad miesiąc po smierci mojego Dziadka...@EklerkaDaria gdy bylam w 7 miesiącu ciąży zmarł mój Tatopodobno Bóg jedno życie daje A drugie zabiera... smutne to Ale u mnie się sprawdziło I do tej pory jest mi przykro jak o tym pomyślę bo nie doczekał swojego pierwszego wnusia.
![]()
GratulacjeGratulacje ! Ja tez dziś zrobiłam test dc 33, mocz wieczorny