aga6
Fanka BB :)
No nie jest za pyszna xDGlukoza do picia jest paskudna [emoji55]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nie jest za pyszna xDGlukoza do picia jest paskudna [emoji55]
Aż mnie trzchąchnęło na samą myśl, jak sobie przypomnę ten smak nijaki, a jednak mdły...Glukoza do picia jest paskudna [emoji55]
Kasiu a ty juz po owu?Witam sie w 16dc. Juz zaczyna mi sie okropnie czas dluzyc. Musze czyms zajac glowe bo oszaleje. U mnie pogoda brzydka szaro i pochmurno.
@aga6 3 mam kciuki za wynik[emoji110][emoji110]
Tego smaku nie da sie zapomniec. Czulam sie, jakbym pila rdze. Fuj.Aż mnie trzchąchnęło na samą myśl, jak sobie przypomnę ten smak nijaki, a jednak mdły...
To tylko dla mnie to nie aż tak straszne ? [emoji23][emoji23]Kasiu a ty juz po owu?Tego smaku nie da sie zapomniec. Czulam sie, jakbym pila rdze. Fuj.
Nie wiem.. u mnie tragedia jest. Juz dwa razy myslalam ze zaraz zwymiotuje.. no zle to znoszeTo tylko dla mnie to nie aż tak straszne ? [emoji23][emoji23]
I w ciąży z młodym i tydzień temu bez problemu wypita duszkiem na raz z dodatkiem cytryny [emoji23] nie było tragedii ani cztery lata temu ani tydzień temu![]()
Ja wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.Nie wiem.. u mnie tragedia jest. Juz dwa razy myslalam ze zaraz zwymiotuje.. no zle to znosze![]()
Tak juz po. Owu byla prawdopodobnie w niedziele.Kasiu a ty juz po owu?![]()
Ja kupilam od razu cytrynowąTo tylko dla mnie to nie aż tak straszne ? [emoji23][emoji23]
I w ciąży z młodym i tydzień temu bez problemu wypita duszkiem na raz z dodatkiem cytryny [emoji23] nie było tragedii ani cztery lata temu ani tydzień temu![]()
No najwiekszy zjazd po godzinie xDJa wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Oczywiscie dzialaliscie?Tak juz po. Owu byla prawdopodobnie w niedziele.