Kasienka3b
Fanka BB :)
Ja tez w 1 ciazy 5 minut przed koncem 3 pobrania poszlam wymiotowac jak kot i to dla mnie najgorsze badanie.Nie wiem.. u mnie tragedia jest. Juz dwa razy myslalam ze zaraz zwymiotuje.. no zle to znosze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez w 1 ciazy 5 minut przed koncem 3 pobrania poszlam wymiotowac jak kot i to dla mnie najgorsze badanie.Nie wiem.. u mnie tragedia jest. Juz dwa razy myslalam ze zaraz zwymiotuje.. no zle to znosze![]()
Macie racje jak umieral mój tata siostra urodziła córeczke jak moja mama zmarła w listopadzie ubiegłego roku dowiedziałam się że jestem w ciąży chyba faktycznie ciut prawdy w tym niestety jest.Chyba niestety coś w tym jest. Ja teraz zaszlam w ciaze troche ponad miesiąc po smierci mojego Dziadka...
Tak tak dzialalismy i dzis jeszcze poprawka tak wrazie wuOczywiscie dzialaliscie?A na kiedy masz planowana @? Kciuki zacisniete!
![]()
Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/Ja wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Pozniej da sie funkcjonowac ?No najwiekszy zjazd po godzinie xD
Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/Ja tez w 1 ciazy 5 minut przed koncem 3 pobrania poszlam wymiotowac jak kot i to dla mnie najgorsze badanie.
Luksus [emoji7]Witam się w 5 dc
Ja z glukozą bez problemu dałam radę,ale wcisnęłam tam chyba całą cytrynę. Byłam też w o tyle dobrej sytuacji, że moja mama jest laborantką i udało mi się po pierwszym ukłuciu wejść do niej do pracy do pokoju socjalnego i zdrzemnąć się na kanapie![]()
Dlatego nie kupuje cytrynowej tylko pół świeżej cytryny wyciskamJa kupilam od razu cytrynową [emoji14] średni smak.. taki duuuzo slodszy sprite xD
Jeszcze byłam w laboratorium o 8, a wyszłam o 11. A jaka głodna po tej glukozie [emoji23] poszłam od razu do galerii obok do Open bar i naladowalam fasolki szparagowej, klusek śląskich i kapusty kiszonej [emoji23][emoji23][emoji23]No najwiekszy zjazd po godzinie xD
No niestety takie historie juz slyszalam nie raz. I powiem wam, w pracy w 90% jestem za zmianach z kolezanka starsza ode mnie o 37 lat, ktora baaardzo mocno kibicowala nam kiedy staralismy sie o ciaze. I to wlasnie ona po smierci mojego dziadka powiedziala mi, ze moze dziadek zrobil na ziemi miejsce dla naszego dzieckaMacie racje jak umieral mój tata siostra urodziła córeczke jak moja mama zmarła w listopadzie ubiegłego roku dowiedziałam się że jestem w ciąży chyba faktycznie ciut prawdy w tym niestety jest.
Zleeci szybciutko :* bedziesz testowac predzej czy poczekasz do terminu @?Tak tak dzialalismy i dzis jeszcze poprawka tak wrazie wu
Miesiaczka planowo ma byc 30 kwietnia wiec jajko zniose do tego czasu![]()
Ja juz czekam na Twoja relacje po wizycie dzisiejszej.
Nie martw sie, ja tez mialam koraliki na jajnikach a widzisz udalo sie. Wazne zeby dobrac odpowiednie leczenie i sprawdzic czy jest owuWlasnie siedzi kolo mnie kobieta z dzieckiem, wiecie nie mam doczynienia z takimi maluchami wiec slodki widok [emoji7] bo jest grzeczne [emoji23] przynajmniej sie napatrze i poslucham jak gada [emoji4]Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/Pozniej da sie funkcjonowac ?Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/Luksus [emoji7]
Usg wlasnie zrobilam. Z obrazu wynika pco.. juz myslalam ze czas na lepsze wiadomosci... ale nie u mnie :/
Zamierzenie jest takie zeby testowac najwczesniej 30.04 ale kto wie czy wczesniej mnie nie pokusi hahaZleeci szybciutko :* bedziesz testowac predzej czy poczekasz do terminu @?