Najlepiej min. 10dpo ale powinno się w terminie @ jak nie przyłazi, chociaż wiem, że ciężko wytrzymać
Ja po cichu gratuluję, plus jak ta lala

może było zbyt wcześnie. Każda z nas jest inna.
Witaj

to ja jestem 3 lata starsza i też dopiero w tym roku postanowiliśmy się starać o dziecko

nie jesteś sama. Ja dzisiaj od gina dodatkowo do kwasu foliowego i wit D dostała, Femibion Natal 1. Trzymam kciuki za owocny cykl

Hehe no właśnie, tak to jest że każdy w swoim tempie idzie przez życie, moje koleżanki już dawno mają odchowane dzieci a ja dopiero teraz poczułam się
Ja już po wizycie u gina. Miałam iść na 19.40 ale zadzwonili do mnie, że zwolniła im się godzina, a że ja akurat kończyłam pracę to chętnie skorzystałam. Co do samej wizyt. Nooooo powiem, że doktor baaaardzo pozytywnie mnie zaskoczył

abstrahując od faktu, że jest przystojny

to :- pierwszy raz spotkałam tak bardzo rzeczowego lekarza i nie miałam stresu, że to facet

wszystko naprawdę bardzo dokładnie tłumaczył od podstaw, jakie kroki, co i jak, jak to wszystko powinno wyglądać itp. Zrobił cytologię, normalne badanie i usg. Jeśli chodzi o usg to tak. Jestem w 13dc - pęcherzyk na prawym jajniku 18 mm i wg gina jutro powinna być owulacja - zobaczymy. Jajniki i macica ok. Endometrium mam bardzo, bardzo ładne jak to określił

Co mnie zmartwiło to mam małego mięśniaka na macicy, ale w miejscu które nie ma wpływu na możliwość zajścia i na samą ciążę i mam się tym nie przejmować i kontrolować to raz w roku....

Jutro idę na badania - zlecił mi te pod kątem diagnostyki chorób tarczycy , czyli: TSH, FT4, FT3, anty TPO, anty TG oraz dodatkowo prolaktynę i badania pod toksoplazmozę i cytomegalię. Jutro rano zrobię, po 15 wyniki, a do gina idę w sobotę na 8.30. Wcisnął mnie między pacjentkami. Generalnie ogólne wrażenie mega pozytywne