Misza95
Moderator
No no ladne [emoji2] ktory dc? A ciążowy robiłas? [emoji4]Popieram, @Dagaa11 napisz nam koniecznie, co i jak, chociaż jestem pewna ze będzie dobrze
A u mnie po dupku branym na wywołanie @ takie oto kwiatki:
Zobacz załącznik 848569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No no ladne [emoji2] ktory dc? A ciążowy robiłas? [emoji4]Popieram, @Dagaa11 napisz nam koniecznie, co i jak, chociaż jestem pewna ze będzie dobrze
Zobacz załącznik 848569
@Dagaa11 daj znać jak u Ciebie po wizycie, mocno trzymam kciuki za Was!
Oczywiscie,ze dam znac. Staram sie myslec optymistycznie. Wizyta na 16.50Popieram, @Dagaa11 napisz nam koniecznie, co i jak, chociaż jestem pewna ze będzie dobrze
Zobacz załącznik 848569
Oczywiscie,ze dam znac. Staram sie myslec optymistycznie. Wizyta na 16.50![]()
To moze po prostu bardzo skąpa @ mialas? A teraz czas na owu w nowym cyklu! [emoji4] trzymam kciuki [emoji8]W ciąży nie jestem, w terminie @ robiłam betę: ujemna, teraz dla pewności test i tez negatyw, ale na pewno nie zaszkodzi podziałać
Az sprawdziłam w aplikacji, ok 44 dc jakby liczyć od ostatniej normalej @ ale 14 dc od plemienia, które przyszło w terminie @ i nawet mi apka pokazuje owu niedługo!
To moze po prostu bardzo skąpa @ mialas? A teraz czas na owu w nowym cyklu! [emoji4] trzymam kciuki [emoji8]
Ja juz po wizycie, pęcherzyk w prawym jajniku 19mm! Mam przyjsc w poniedzialek lub wtorek sprawdzic czy pękł [emoji4] ale się cieszę! [emoji2] tylko endo trochę slabe, nie powiedzial mi ile ale mówił ze mogloby byc lepsze. Co polecacie oprócz czerwonego wina? [emoji8]
Czekamy w takim razie na wieściOczywiscie,ze dam znac. Staram sie myslec optymistycznie. Wizyta na 16.50![]()

To moze po prostu bardzo skąpa @ mialas? A teraz czas na owu w nowym cyklu! [emoji4] trzymam kciuki [emoji8]
Ja juz po wizycie, pęcherzyk w prawym jajniku 19mm! Mam przyjsc w poniedzialek lub wtorek sprawdzic czy pękł [emoji4] ale się cieszę! [emoji2] tylko endo trochę slabe, nie powiedzial mi ile ale mówił ze mogloby byc lepsze. Co polecacie oprócz czerwonego wina? [emoji8]
Dzięki, wlasnie kupuje migdaly [emoji2][emoji8]migdały i wino, a na pęknięcie pęcherzyka słyszałam o ciepłej kąpieli ale to pewnie taki mit internetowy ;-D
Hmmmm... ciekawe. A miałaś @ bo się jakoś pogubiłam i gdzieś mi umknęłoCzekamy w takim razie na wieści![]()
Zobacz załącznik 848569