flor87
Fanka BB :)
A kiedy ma przyjsc @?No niby do @ mam jeszcze troche czasu ale tak jak wczrsniej bylam pewna za ten cykl tak teraz moj entuzjazm opadl...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy ma przyjsc @?No niby do @ mam jeszcze troche czasu ale tak jak wczrsniej bylam pewna za ten cykl tak teraz moj entuzjazm opadl...
Witaj i 3mam kciuki bys szybko ujrzala 2 kreseczkiWidze że dużo się ty dzieje więc napiszę i tubo jakaś taka mam potrzebę wymiany informacji [emoji14] tak więc witam się kobietki! Wracam do gry po trzy miesięcznej przerwie w staraniach (takiej prawdziwej z antykoncepcja, bo zmienialam pracę i nie chciałam być nie fer)
Mam nadzieję że jakoś się wbije w rozmowę![]()
30.04A kiedy ma przyjsc @?
Dziękuję i również trzymam za Was wszystkie kciukiWitaj i 3mam kciuki bys szybko ujrzala 2 kreseczki![]()
Kasia ja mam mieć 29.0430.04
No tak ogólnie to zaszlam w ciążę dwa i pół roku temu ale niestety córeczka zmarła. Zaczęliśmy starania od stycznia zeszłego roku, to był ciężki rok, myślałam że zaraz się uda ale nie wychodziło i frustracja rosła, przeszliśmy kryzys z mężem. Cały rok podporządkowalam ciąży, staranią i tak w sierpniu z nerwów stracilam owulacje.. Nie występowała, miałam stymulacje trzy cykle ale nie wyszło. Byłam wykończona, postanowiłam nowy rok nowa ja [emoji4] odrzuciłam starania, zmieniłam pracę na wymarzoną, z mężem znowu nam się bardzo dobrze układa i hormony wróciły na dobre tory
To moze brzuch boli Cie na co inne ;-) 3mam kciuki!!!!!!! Moze Tobie sienuda być styczniowa mama ;-)30.04
No myślę że w środę pewnie mnie skusi.. [emoji14] ale mam tak jak Ty, też mnie brzuch pobolewa z tym że od wczoraj i na środku co daje mi nadzieję bo takto zawsze na bokach jajniki bolały, ale wiem też co to siła sugestii [emoji23][emoji23]@salamandra66 to zycze aby ta droznosc wcale nie byla potrzebna. I razem czekamy na wiesci czy @ przyjdzie czy nie. A kiedy planujesz testowac?
@Jonakowa a czujesz sie tak jak by @ miala przyjsc czy nie? 3mam kciuki by jednak nie przyszla![]()