Sliim
Fanka BB :)
Nie dziwię się, każdy nieudany cykl dołujeTrzeba widziec pozytywy chociaz ja tez dzis podlamana

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dziwię się, każdy nieudany cykl dołujeTrzeba widziec pozytywy chociaz ja tez dzis podlamana

Jestem po poronieniu samoistnym 18.04aga6 a jeżeli mogę zapytać bo nie jestem w temacie czemu musisz odczekiwac?
Dzięki dziewczynyw cuda nie wierzę takie żeby się udało w pierwszym cyklu po przerwie, myślę że uda się po droznosci
![]()
Juz mam core z 24.03:-) idealna pora roku na porod!Ale pomysl sobie ze jak Ci się uda za te 3 miesiące to dzidziuś się urodzi na wiosnę![]()
Aaa rozumiem, przykro mi.. Ja stracilam w 26tc.. Każda strata boli ale daje nam też siłę [emoji8] odczekasz i będzie dobrze tym razem. Musi!Jestem po poronieniu samoistnym 18.04
Tak mi przykroAaa rozumiem, przykro mi.. Ja stracilam w 26tc.. Każda strata boli ale daje nam też siłę [emoji8] odczekasz i będzie dobrze tym razem. Musi!
W 26? Jeej to dopiero musi byc strata. U mnie jakos 6-7 tc bylAaa rozumiem, przykro mi.. Ja stracilam w 26tc.. Każda strata boli ale daje nam też siłę [emoji8] odczekasz i będzie dobrze tym razem. Musi!
O jezu, tak mi przykro... A moge zapytać jaka była przyczyna?Aaa rozumiem, przykro mi.. Ja stracilam w 26tc.. Każda strata boli ale daje nam też siłę [emoji8] odczekasz i będzie dobrze tym razem. Musi!
Ciesze sie, ze sie pozbierałas i znowu masz sily do walki :* tez jestem po stracie, w prawdzie mlodszej ciazy, ale kazda strata boli... Tez nie mialam juz czasami nadziei, ale udalo sie, wiec i Tobie sie udaTak 26 już 6miesiac.. Strasznie było bo szpital, porod itd.. A ciąży następnej jak nie było tak nie ma.. Lekarze mówią że to obciążenie psychiczne.. Ale sama już nie wiem, że strata się już pogodzilismy. Przyczyna? Nieznana.. U mnie wyszły mutacje ale te słabsze w genach i przeciwciałajadrowe ale też na bardzo niskim poziomie.. Więc lekarze mówia że nie wiadomo czy to by wpłynęło. Następna ciąża miała być walka, ale najpierw trzeba w niej być [emoji23] a jak traciłam siły na starania w zeszłym roku to jak miałam mieć siłę na ciążę [emoji14] teraz będzie dobrzeMusi!