Pati060
Zaciekawiona BB
Anka a moze poprostu, zbyt wcześnie wykonany test ??!!??Ja raczej nie będę próbować domowych testówzaczekam na okres, który ma być za 2 dni...ale ciąży na pewno nie ma, test nic nie pokazał...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anka a moze poprostu, zbyt wcześnie wykonany test ??!!??Ja raczej nie będę próbować domowych testówzaczekam na okres, który ma być za 2 dni...ale ciąży na pewno nie ma, test nic nie pokazał...
To może z cukru albo octu ci pokażeJa raczej nie będę próbować domowych testówzaczekam na okres, który ma być za 2 dni...ale ciąży na pewno nie ma, test nic nie pokazał...
?Może jutro jakiś zrobię to się przekonamyNie probowalam nigdy, ale słyszałam o tym.... ciekawe ile prawdy w tych testach![]()
Kobitki jakie witaminy dla mężczyzn wspomagające płodność? Kilka razy już tutaj pisałyscie o nich a chce kupić mężowie i nie mogę znaleźć..
Gratulacje [emoji5]. Wspaniała wiadomość z ranaCześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodnai w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
U mnie tak samo i też bielI ja dzis test zrobilam w 29dc i niestety tez biel..... wiec jutro pewnie bedzie @
Poczytaj o cynkuKobitki jakie witaminy dla mężczyzn wspomagające płodność? Kilka razy już tutaj pisałyscie o nich a chce kupić mężowie i nie mogę znaleźć..