wisienka94
Fanka BB :)
Tak na styczeńJej ale super i wielkie gratulacje
Ja pamietam Cie i mow jak sie czujesz? Termin na styczen?
Tez juz bym chciala dolaczyc do zaciazonych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak na styczeńJej ale super i wielkie gratulacje
Ja pamietam Cie i mow jak sie czujesz? Termin na styczen?
Tez juz bym chciala dolaczyc do zaciazonych.
przyjemnego wypoczynku i podeslij tu jakies ladne widoczki tatrA ja Was pozdrawiam spod samiuśkich Taterwprawdzie do owu daleko, ale zawsze można starać sie na zapas, co tez czynimy ❤ nawet jesli sie nie uda to super wypoczywam, buziaki!
Ale superTak na styczeńdobrze się czuję. Piersi bolą i ciągnie mnie w pachwinach. Narazie to tyle z objawow
![]()
A za którym razem test pokazał 2 kreski?Za 9tymAle superfajnie widzieć, ze komuś się udało
A za którym razem test pokazał 2 kreski?
Miałam już umówione hsg na 10maja a mąż na badanie nasienia miał iść![]()
No to 22 dzień cyklu to za wcześnie na testcykle 26-27 dniowe, czyli rzekłabym regularne![]()
FantastycznieCześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodnai w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Ja Ciebie pamiętamCześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodnai w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Ja mojemu wciskam od wczoraj androvit plusi jak da rade to wcisnę jeszcze 1 tabletke salfazinu
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! Chyba zastosuję tą technikęnic nie kosztuje a może pomoże
I to jest dobra i praktyczna radaLubię to !!!
![]()
Dzięki dziewczyny zaraz coś zamówię dla swojego męża, sam zdecydował że w tym miesiącu zaczynamy się zdrowo odżywiać zero alkoholu i mam mu kupić witaminy, więc teraz musi się nam udaćFertil Man mój jadł jak mu przypomniałam oczywiścietak trzy razy w tygodniu
![]()