Kasienka3b
Fanka BB :)
No sliczny brzuszek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No sliczny brzuszek
Jak się dobrze wypnę to mam taki sam. Haha ha.
Piękny brzusioi śliczna sukienka. Gdzie kupiłaś?
Rośnijcie dalej tak pięknie! Dużo zdrówka i spokoju dla Was aż do rozwiązania życzę.![]()
Za niedługo i Twój będzie taki :* leci szybciutko :*Przepiekny brzuszek!! Tez juz chce:*
Jak na moje 'mozliwosci' i tak dużo zwolniłam
Tak tak ja Ciebie też pamiętam :* będzie wszystko dobrze i zaniedlugo zobaczysz dwie upragnione kreski i wierzę że będzie już wszystko dobrze tym razem aż do końca :*I jak dzis ? U mnie nadal brak @ Gratulacje !!!Ja Ciebie pamietam z sierpniowek bo tez mialam byc sierpniowa mamusia ale niestety sie nie udalo ale walcze nadala brzusio piekny No to jeszcze jest nadzieja
![]()
Rosną tę bąble jak na drożdżach [emoji7]Śliczny brzusio. Też mam tą sukienkę [emoji16]. Mój już też jest dobrze widoczny [emoji4].
O jaki duży już [emoji7]
Widzę też się obkupilas [emoji4]. Kupiłam bo fajne są jakościowo i brzuszek ładnie w nich wygląda oraz się nieugniata [emoji16]Kochana w Lidlu były :* 33 zł za sukienkę maxi![]()
Rośnie w oczach [emoji7]tak jak i TwójO jaki duży już [emoji7]
Tak tą drugą i czwartą co masz na zdjęciuWidzę też się obkupilas [emoji4]. Kupiłam bo fajne są jakościowo i brzuszek ładnie w nich wygląda oraz się nieugniata [emoji16]Zobacz załącznik 853340