Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tezJa używam aplikacji flo![]()
Ja biorę Ovarin 2. cykl teraz, do tego wiesiołek i Wit. D [emoji16]Dziewczyny a co powiecie o tabletkach ovarin ? Brała któraś na własna rękę, bez zalecenia lekarza ? Bo czytam na innych forum i kobiety polecają. Przypomnę tylko, ze biore jak narazue kwas foliowy i wiesiołka [emoji14] może lepiej zamienić na ovarin ??
No dla mnie też jest super i fajnie , że według objawów zmienia dzień owulacji, bo owu mam zazwyczaj później, a tu jestem pewna , że miałam 13 maja, bo bol jajnika był nie wyobrazalnie duży czułam normalnie jak mi pecherzyk pękaJa tezwcześniej miałam kalendarzyk miesiączkowy taki ze zwierzątkami, ale flo wydaje mi się fajniejszy
i powiem szczerze, sprawdza się
![]()

Ja biorę JODID 200, ale u mnie TSH jesi idealne ... FT3 i FT4 mam podwyższone. W środę lub czwartek powtarzam badania i w piątek mam wizytę u endo.@agawid no ja już po wizycie i endo i u ginekologa, u gina (9dc, pęcherzyk dominujący niby jest na prawym - 9mm, w środę idę na usg zobaczyć czy dalej rośnie - będzie to 15 dc, mam dalej brać duphaston, no i zobaczymy czy jest owu, a jak nie to będziemy stymulować.
u endo hmmm. zobaczył wyniki i zaniepokoił się podwyższonym tsh, jednak dla starających winno być na pewno niższe niż moje 3,5 , ale niby nie jest na tyle wysokie, żeby zbijać euthyroxem, dał jedynie JODID. mam jeszcze podwyższony testosteron, mam zrobić wyniki LH, FSH i ESTRADIOL max do 7dc i znowu do niego podejść..
Brała któraś z was ten JODID? też na zbicie tsh? (moja ciekawośc wzięła górę, pokopałam w google i naczytałam się że czasami ten jodid podwyższa tsh(
No i wiec zrobilam test i co? Porazila mnie jego biel. Nawyrazniej to nie moj czas jeszcze. Jeden jedyny plus z tej sytuacji to taki ze ide na wesele 2.06 i bede mogla sie napic
Czekam grzecznie na wredna @ i walcze dalej tym razem juz z testami owu.
a może wręcz przeciwnie i to jest spadem implantacyjnyJa dzisiaj 20 dc , 6 dpo o według aplikacji 9 dni do @. Mierzylam dziś temperaturę i nie wiem czemu ale dziś mi spadła do 36.6.. w poprzednim cyklu tak nie było, chyba nic z tego nie będzie, kurcze tak bardzo chciałam mieć pierwsze maleństwo przed ukończeniem 24 lat![]()
ja używam FloJakiej aplikacji używacie ?
Spadek implantacyjny? To nawet nie wiedzialam , że wtedy temperatura spada myślałam że cały czas musi być wyższa temperatura[Q
Ja biorę JODID 200, ale u mnie TSH jesi idealne ... FT3 i FT4 mam podwyższone. W środę lub czwartek powtarzam badania i w piątek mam wizytę u endo.
Kasia, może jeszcze za wcześnie, skoro termin @ masz na wtorek dopiero. Przecież wielu dziewczynom testy wychodzą nawet po terminie @ trzymam za Ciebie kciuki
a może wręcz przeciwnie i to jest spadem implantacyjny
ja używam Flo![]()
Spadek implantacyjny? To nawet nie wiedzialam , że wtedy temperatura spada myślałam że cały czas musi być wyższa temperatura![]()
Oby to było to, dodało mi to trochę nadziejinie jest to regułą i nie zawsze ma miejsce ale jeśli się pojawia to charakteryzuje się właśnie krótkim, jednodniowym spadkiem temperatury
trzymam kciuki żeby to było to
![]()

) więc to ona też może powodować taki objaw