flor87
Fanka BB :)
Pewnie tak ;-) na razie złość plus smutekPrzykro mi [emoji853] przerabiałam ta złość i rozczarowanie 2 tyg. temu i zobaczysz, ze za tydzień-a w szczególności za2 tyg. będziesz miała inne podejście -zadaniowe i inny nastrój.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie tak ;-) na razie złość plus smutekPrzykro mi [emoji853] przerabiałam ta złość i rozczarowanie 2 tyg. temu i zobaczysz, ze za tydzień-a w szczególności za2 tyg. będziesz miała inne podejście -zadaniowe i inny nastrój.
To oby to byl znakHej dziewczyny! Ja właśnie wróciłam z komunii, na której była ciężarna plus 2 dzieci poniżej roku. Napatrzylam się, brzucha pogłaskałam licząc, że się zarażęa jak wracaliśmy to widziałam bociana i 2 młode ... Niech to będzie znak
![]()
Teoretycznie 3, ale mialam jeszcze ostatni test lh i raczej jest juz po .... oby=DEj no, co ma być to bedzieczyli mowisz duza szansa? Kiedy masz miec @?
Hej, ja testuję 24 lub 25.Proszę o kciuki!
Stara bida w nowym ciele =PWalczymy caly czas w staraniach. A co u Ciebie?
Hej :-) mąż teoretycznie ok i ja z pierwszych wyników też niby ok... będę robic dalsze badania bo długo to trwa coś ... zobacze co powie gin na wyniki męża (ale wszystko ma w normie). Podejrzewam że problemem u mnie jest wieczny stres w pracy...Flor87 a Ty masz jakieś dolegliwości,które utrudniają Ci zajście w ciaze czy oboje z mężem jesteście zdrowi? Pytam,bo jestem tu Nowazobaczysz,ze do roku dacie radę i pojawi się serduszko!