IrenaX
Fanka BB :)
Noooo, było by wspaniale! ale czas pokaże, chociaż już to długo trwa (jak dla mnie), nie nakręcam się, jakos to będzieTo 3 mam kciuki mocno zeby ten juz byl ostatni !:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noooo, było by wspaniale! ale czas pokaże, chociaż już to długo trwa (jak dla mnie), nie nakręcam się, jakos to będzieTo 3 mam kciuki mocno zeby ten juz byl ostatni !:-)
Kasia, bo Ty czekasz na mnie z tymi dwoma kreskamiTeraz bede robic testy owu bo moze faktycznie mysle inaczej a kiedy indziej mam owu. Nic jestem pozytywnie nastawiona i licze ze tak jak piszesz ten cykl bedzie moj![]()
A przypomnij mi kiedy masz termin @? Mi zostało 6 dni intuicja nic mi nie mówi i nawet się nie nakrecam aż dziwne , a w weekend juz całkiem o tym zapomnę bo mam ciężki egzamin i zaliczenia na studiachDziewczynon, którym przyszła @ współczuję i czuję że za kilka dni do Was dołączę, bo już puchnę... I trzymam kciuki za nowe cykle! A tymczasem lecę na badania. Miłego dnia!

Inka jak tam beta?
I bedziesz robic test jak za 5 dni nie dostaniesz?@sliiim mi aplikacja mówi, że 5 dni więc podobnie. Dobrze, że skupisz się na czym innym [emoji3] A gdzie nad morze jedziecie?
@Inka, niedziwne, że się nie denerwujesz ale na pewno wszystko będzie dobrze. Daj znać koniecznie!
Poczekam do poniedziałku pewnie [emoji1]I bedziesz robic test jak za 5 dni nie dostaniesz?
Do Gdańska![]()